Senáž

Příspěvky: 91
Registrován: 25 úno 2007 20:21

Senáž

Příspěvekod skype » 02 pro 2007 22:07

Asi to sem nepatří ale zajímalo by mě jak postupujete při (výrobě) senáže a jaké časové rozmezí děláte mezi jednotlivými prac. výkonny (sekání,lisování,....).

Uživatelský avatar
Příspěvky: 448
Registrován: 28 led 2006 23:06
Bydliště: Jižní Morava

Příspěvekod riderstan » 02 pro 2007 22:18

...nahrabuje se do hodiny po rotačce, následně po nahrabování se hned balí, do balíků se přidávají ty bakterie pro kvasení, balíky se hned nakládají a odvážejí na místo uložení, kde se balí do folie a ukládají se, potom se s nima hýbe až při krmení...

Uživatelský avatar
Příspěvky: 1662
Registrován: 11 čer 2007 23:17
Bydliště: Rokycany-Radnicko

Příspěvekod neznalek » 04 pro 2007 12:03

jeden den rano nasekam (odpovidajici mnozstvi ktere sam dokazu zabalit za 1 den).tentyž den večer nahrnu a druhy den od rana lisuji, baliky svezu na dvur ke chlevu a tam balime....pak se s nimi hybe až při krmení

Zpět na Balíkovače - lisy

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 34 návštevníků