balík v komoře
• Stránka 1 z 1
balík v komoře
Mám JD 575, když lisuju slámu přes poledne, ve vedrech, tak se mě přestávaj točit balíky v komoře a už je nezavážu.
Musím lisovat ráno nebo večer. Máte s tím někdo zkušenosti? Nemáte na to nějaký zlepšovák, nějaké úpravy?
Musím lisovat ráno nebo večer. Máte s tím někdo zkušenosti? Nemáte na to nějaký zlepšovák, nějaké úpravy?
Re: balík v komoře
Jednoduchá pomoc, nelisuj přes poledne. Některý lisy s vario komorou prostě nechtějí točit přeschlou slámu a tak je nutno lisovat až trochu navlhne večer a nebo zas brzo ráno.
Nie s vario komorou, ale práveže s pevnou komorou, pozri si ostatné vlákna, niekde sme to tu už riešili....len neviem povedať že kde
Jednoduše řečeno, tohle je problém všech válcových lisů.
Musíš lisovat vlhčí slámu ;o)
Měl jsem válce a zkoušeli jsme nátěry, navařovat kulatinku ale nic platné.... stejně se zastaví sláma...
Musíš lisovat vlhčí slámu ;o)
Měl jsem válce a zkoušeli jsme nátěry, navařovat kulatinku ale nic platné.... stejně se zastaví sláma...
není to pravda, že je to problém všech lisů. Vedle mají lis class také s pevnou komorou a tento problém nemají , lisují i když je sláma přeschlá. A mluvil jem o tom i s jinýma, který mají class a opravdu takové problémy nemají. Tak mě řekněte v čem je problém. Vždyť válce to má skoro stejný.
- Deutz-Fahr
Môjmu Welgru sa to tiež ešte nestalo. A to lisujem všetko možné aj cez obed bez problémov.
Deutz-Fahr
- Lukáš Tříska
jedovka píše:není to pravda, že je to problém všech lisů. Vedle mají lis class také s pevnou komorou a tento problém nemají , lisují i když je sláma přeschlá. A mluvil jem o tom i s jinýma, který mají class a opravdu takové problémy nemají. Tak mě řekněte v čem je problém. Vždyť válce to má skoro stejný.
Můj kamarád má Claas Rolant a když lisuje přeschlou slámu tak se mu balík zastavuje.
síla sílu zmáhá
• Stránka 1 z 1