Dotaz

Adobe Photoshop, GIMP, Paint Shop Pro, Paint.NET, PhotoFiltre, Zoner, ACDSee, XnView, IrfanView, Adobe Premiere, Sony Vegas, Corel VideoStudio, Pinnacle Studio, Avidemux, VirtualDub ...
Uživatelský avatar
Příspěvky: 1
Registrován: 21 dub 2009 16:25
Bydliště: nymbursko

Dotaz

Příspěvekod johan » 21 dub 2009 17:21

Poradte mi co mam udelat když při nahravani fotek na farmweb se mi objevuje ( že fotky nejsou ve formatu jpg.) je na to nejakej program a nebo co stim..... předem děkuji :( :( :(
Štěpánek Jiří

Uživatelský avatar
Příspěvky: 171
Registrován: 10 pro 2006 19:52
Bydliště: Dolní Dunajovice

Re: Dotaz

Příspěvekod Metalica » 21 dub 2009 19:31

to mě vcelku zaráží, že máš foťák, který neumí fotit do JPG, ale řešení je jednoduché(s jednou nevýhodou - ztráta na kvalitě): otevřít fotku v malování, uložit jako, a v okýnku formát vybrat JPG.

Příspěvky: 62
Registrován: 01 bře 2009 10:39

Re: Dotaz

Příspěvekod Matúš.V » 24 dub 2009 16:00

pozri si v akom formáte fotíš. ak máš iný fotmát tak jednoducho fotky po úprave vyexportuješ do jpeg bez kompresie a je to. v každom programe to je jednoduchá úprava
Fórum je názor nás všetkých...

Příspěvky: 38
Registrován: 26 říj 2008 14:30

Re: Dotaz

Příspěvekod smouki » 26 dub 2009 20:00

Taky mám jeden problém, jak mám odstranit šum? v cs2 jsem dal filtr, šum a tam jsem zkusil všechno a pořád to nějak nemizí :x

Příspěvky: 1
Registrován: 22 srp 2009 14:58

Re: Dotaz

Příspěvekod Kouba » 22 srp 2009 15:03

Zdarec mám jeden problém.... když nahraju fotky na FW tak se mi rapidně zhorší kvalita. A přitom to mám upravené do rozlišení 1600x1200. a ve formatu JPEG. Dikec

Uživatelský avatar
Příspěvky: 75
Registrován: 26 úno 2008 20:59

Re: Dotaz

Příspěvekod cocik007 » 27 srp 2009 22:18

Kouba píše:Zdarec mám jeden problém.... když nahraju fotky na FW tak se mi rapidně zhorší kvalita. A přitom to mám upravené do rozlišení 1600x1200. a ve formatu JPEG. Dikec


Zdravíčko. Je to způsobený tím, že FW má integrovanej systém, kterej komprimuje veškerý uložený/nahraný fotky. Taky jsem s tím měl problémy, ale vyřešila to změna programu, ve kteým fotky komprimuju. Doporučuju ADOBE. ten jedinej na to zabral v mám případě!!!!! Hodně štěstí.

Příspěvky: 1
Registrován: 31 bře 2011 19:27

Re: Dotaz

Příspěvekod lukas.m » 03 dub 2011 22:39

Hodně převodů umí i Format Factory.

Zpět na Programy na úpravu a správu fotografií a videa

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník