Jake nove zadni pneu na 7011
• Stránka 1 z 1
Jake nove zadni pneu na 7011
Zdravim,
potreboval bych poradit jakou znacku pneu o rozmeru 16,9-30. Jezdim 1x rocne do lesa, pak polni prace a obcas dovoz po silnici. Jelikoz toho zase tolik nenajezdim tak bych sel do diagonalek. Dostal jsem doporuceni, ze jsou dobre ruske pneu - vydrzi pry hodne. Mitas se pry v lese snadno prorazi - ma pry relativne slabou stenu. Stare barum pry byli o hodne pevnejsi. Nevim, co je na tom pravdy. Dale co si myslite o 8PR vs. 10PR?
Mate nekdo zkusenosti zvysenym vzorkem u Mitas TD-17 - je to v terenu hodne znat?
Diky za rady.
potreboval bych poradit jakou znacku pneu o rozmeru 16,9-30. Jezdim 1x rocne do lesa, pak polni prace a obcas dovoz po silnici. Jelikoz toho zase tolik nenajezdim tak bych sel do diagonalek. Dostal jsem doporuceni, ze jsou dobre ruske pneu - vydrzi pry hodne. Mitas se pry v lese snadno prorazi - ma pry relativne slabou stenu. Stare barum pry byli o hodne pevnejsi. Nevim, co je na tom pravdy. Dale co si myslite o 8PR vs. 10PR?
Mate nekdo zkusenosti zvysenym vzorkem u Mitas TD-17 - je to v terenu hodne znat?
Diky za rady.
Re: Jake nove zadni pneu na 7011
Myslím,že záleží kolik jseš ochotný zaplatit za jedno pneu.Ceny se pohybují cca od 7tis a není problém ji sehnat i za 30tis.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
- Ondřej Novák
O Mitas vs. Barum tady už bylo napsáno hodně, barumky měly tvrdší směs, takže se na nich najelo více, ale už se nevyrábí. Diagonálky Mitasy z vlastní zkušenosti nedoporučuju, cca 3 roky z5 jsem kupoval 16,9/28 td13 a 9,5/24 td19 (made in Serbia)a u obou se začaly trhat špalky, přední na tom byly hůř a obojí se sjížděly dost rychle. Traktor šel do světa tak nevím jak to je teď...Zadní jsem kupoval 10 pláten, protože taky občas zavítám do lesa a byly asi jen o 200/ks dražší. Nemohu srovnávat, ale myslím si že 8mi plátnové budou trochu měkčí a tudíž pohodlnější na cestování.
Radiálky od Mitasu co mám teď na novém traktoru jsou na tom kvalitativně mnohem lépe...zatím.
Jestli ten traktor pojede do lesa jen jednou ročně, neřešil bych více pláten, je třeba se spíš dívat přes co jdedeš ať jich máš 8 nebo 14.
A asi bych koupil buď některou ruskou, nebo turka čili sehu.
Toť můj názor
Radiálky od Mitasu co mám teď na novém traktoru jsou na tom kvalitativně mnohem lépe...zatím.
Jestli ten traktor pojede do lesa jen jednou ročně, neřešil bych více pláten, je třeba se spíš dívat přes co jdedeš ať jich máš 8 nebo 14.
A asi bych koupil buď některou ruskou, nebo turka čili sehu.
Toť můj názor
Když osladit, tak Crystalem...
Před 4 lety jsem si koupil na 6911 nové pneu 13,00-28 Barumky a děs, po roce ježdění byly tak spukřené, že jsem se bál, že mi bouchne kolo. Pneu potom měli vzorky skoro netknuté, ale nepoužitelné. Nikdy před tím se mi to nestalo, ale s tímhle jsem fakt naletěl
Samí vole, ale stádo nikde ...
- Ondřej Novák
Martis píše:Před 4 lety jsem si koupil na 6911 nové pneu 13,00-28 Barumky a děs, po roce ježdění byly tak spukřené, že jsem se bál, že mi bouchne kolo. Pneu potom měli vzorky skoro netknuté, ale nepoužitelné. Nikdy před tím se mi to nestalo, ale s tímhle jsem fakt naletěl
na každé gumě je vyražený měsíc a rok výroby, je taky možné že někomu x let ležely ve skladu...
Když osladit, tak Crystalem...
cau na 7011 by klidne mohli byt starmaxx nebo seha 16,9-30 za 8000tisic,do lesa v10 pr v klidu cau jirka
• Stránka 1 z 1