Kulička na Volant
• Stránka 1 z 1
- dolezalmartin47
Kulička na Volant
Ahoj zemědělci chci se vás zeptat jestli máte někdo zkušenost z kuličkou na volat
Sháním ji dost dlouho a nevím kde ji mám koupit
Mám doma ZETOR 5611
Předem děkuji za ochotu
Dávejte odkazy a rady
Sháním ji dost dlouho a nevím kde ji mám koupit
Mám doma ZETOR 5611
Předem děkuji za ochotu
Dávejte odkazy a rady
- dolezalmartin47
Re: Kulička na Volant
a to je normálně obyčejná poslal bys mi fotku nebo najít na internetu nějakou podobnou ??? předem díky
kuličku na volantu jsem měl na svém starem traktoru (landini), ale tam už byl z výroby nachystán otvor ve volantu, takže v globusu jsou koupil kuličku za 250 Kč, sundal z ní tu šílenou klemu a natočil ji přímo do volantu. Tu v odkazu výše bych na volant nechtel ani zadarmo, tolik roztržených monterek, štěnic na prstech jsem si neužil jako s tímhle na traktoru v autoškole.... Mimochodem v 5611 bude stejně plat prtná, pokud nemáte orstu nebo alespoň řízení bez vůlí
Tu kouli v odkazu mám v honovi 053 a problémy s ní nemám. Právě se mi tam dost hodí, že nemusím tou jednou rukou kličkovat po volantě , kulička se krásně točí, takže manipulace s páčkami je pak pro mě snažší...
Jestli tam pán má alespoň dobře fungujícíc servo, tak bych ani tam problém neviděl, no a když by přeci jen tam dělala víc škody než úžitku, tak stačí zase sundat a frčet jak za starých časů
Jestli tam pán má alespoň dobře fungujícíc servo, tak bych ani tam problém neviděl, no a když by přeci jen tam dělala víc škody než úžitku, tak stačí zase sundat a frčet jak za starých časů
Samí vole, ale stádo nikde ...
- dolezalmartin47
díky za radu posilovač tam nemám ale jinak s tím de krásně zatáčet mám to pěkně na mazaný
je to to pomocník, zvlášt když děláš 2 nebo 3 ukony levou nebo pravou rukou. Ve vinohradě si to nemůžu vynachválit, zvlášt v uzkých sponech, Vyjíždíš ven, musíš zakličkovat vypnout ruční spojku nejet a hned zapnout a ktdyř je to točka do leva, tak bez kuličky je to ručkování jak na laně.
- dolezalmartin47
Lansel to maš pravdu tak myslyš že jak je v tim odkazu tak že mi to na zetor pude
kulička z odkazu je dobrá, měl jsem na 815, i na hona bych dal, ale na traktor bez serva nedoporučuju.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1