Výmaz čísla motoru z TP, zetor 6718
• Stránka 1 z 1
Výmaz čísla motoru z TP, zetor 6718
Dobrý večer, je na mne odhlášený traktor, při evidenčce jsme zjistili, že číslo motoru nesouhlasí s číslem motoru v TP. Chci nechat číslo motoru z TP vymazat, myslíte si že půjde udělat výmaz čísla motoru z TP, i když traktor není přihlášený? A nevíte jaké všechny papíry k tomu budu potřebovat? Předem děkuji za rady
Re: Výmaz čísla motoru z TP, zetor 6718
Radas47 píše:Dobrý večer, je na mne odhlášený traktor, při evidenčce jsme zjistili, že číslo motoru nesouhlasí s číslem motoru v TP. Chci nechat číslo motoru z TP vymazat, myslíte si že půjde udělat výmaz čísla motoru z TP, i když traktor není přihlášený? A nevíte jaké všechny papíry k tomu budu potřebovat? Předem děkuji za rady
tohle jsem řešil u auta, motor jsem si tedy měnil sám, ale byly s tím strašný obstrukce, tak jsem si zapujčil raznice a bylo po problému....
nekde mozna delaji problémy ale asi jen proto aby ukazali dulezitost dnes není povinnost evidovat číslo motoru jen musi souhlasit typ motoru jaky je napsany TP při prepisu stazi jen požádat o zapis ze se číslo motoru neeviduje a když budou zvedavi proc to chcete tak rict ze ho budu generalkovat vymenym zpusobem
Ja osobne bych je prebrousil vyrazil ty co mas v technicaku a nemusis nic nikomu slozite vysvetlovat a budes mit klid i pri dalsich STK.
ono se to rekne dost jednoduse ale tak to není protože když se zazada o vymaz cisla tak nez ho vymažou tak ho zadaji do pocitace zda to číslo nemá spojitost s trestnou cinnosti teprve po negativnim zjisteni ho vymažou a když prerazim číslo a při kontrole to nejaky vsimavy technik odhali coz neni tak slozite tak je to změna identifikačního udaje vozidla a to uz takova sranda neni
Já když jsem měnil motor u 69tky, tak kolem toho bylo strašný lítání sem a tam a do toho ještě STK. I mě kontrolovali číslo na ouřadě a při evidenčce si prohlíželi č. motoru, jako by mě z něčeho podezřívali, opravdu to není žádná sranda
Samí vole, ale stádo nikde ...
• Stránka 1 z 1