Détik
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
to u nas jezdi kazdej rok na jare pripravuje a ve vokoli jih par jeste jezdi a ten zvuk to je super ale kdyz se neco na nem stane tak to stoji za to von jih bylo vic typu a stary chlapy na to furt spominaj jak snima delali vsecko vorali seli vozyli ripu a pripravovali ze treba pul zivotu na nem stravilo
Když jsem přišel z vojny tak byly u nás dva DT 75M ( jeden s radlicou a jeden bez) .Dokonce jsem měl tu čest se s jedním několik dní podílet na zahrnování výkopů, chlapík co s tím jezdil omarodil , nikoho na to nemohli uvrtat , mně řekli na vojně si jezdil s tankem tak se snaž. Dostal jsem krátké školení od jednoho důchodce a už jsem byl ve svých 21 letech KING. Teď máme pořád ještě dva DT 75M ( jeden s radlicou a jeden bez pásů - na náhradní díly). Pamatuju ještě jako malý kluk jsem se povozil ve Stalincovi S 100, který měl radlicu ovládanou lanama a lavicu na sezení přes celou kabinu a to byl stroj pro drsňáky.
to unas jsem jezdil styri roky s detikem s tatkou a ten mi to vzdycky pucil a to m bylo 12 let a nejlepsi byly ty rajcaky a ty pedali a co mel teh rychlosti na takovej stroj a ted ho mame furt a letos jeste jezdil a mama stalince taky 100a talavica tam byla super tam uz bylo vice pak a ted u nas bude podrejvat pole a bude rovnat u stohu
Nám jezdí jeden jednou měsíčně vyhrnuje hnuj ze stání od jalovic.Docela dobrá kovbojka dostne kropičku motoráku něco vody a nafty uváže se na řetěz za Kance-KN250 a tahá se tak dlouho až chytne no hlavně v zimě je to docela sranda.Jinak je to nezmar co ten vydržel a hrne jen na dvojku jednička nejde,tak si dovedete představit co ten motor dostává za sodu.Jo a od té doby co si myši udělali v chladiči hnízdo tak vařil a přez páru nebylo vidět ani na cestu,ale snad to už odstranili.Kdo má zájem mužu sehnat video z roztahování a hrnutí hnoje.
to u nas jeste pred tremi roky fakcil pomocnej motorek a tedka je uz na prd tak se roztahuje taky zaprahne se za 120a nebo 161 a chytne hned vod minuliho jara stal do letoska do jara jenom ho pul metru popotah a hned chytnul jak blazen a na poli blafa celej den i kdyz jedes na vobet jink je to vpohode stroj u nas dela tak pomalu 350hektaru se smikobranama se zaberem 10metru jak prd a jenom obcas blbne rizeni
DT bez šoféra
DT je mojou vlajkovou ľodou, ale vystúpiť za jazdy bych si nedovolil.
Pri orbe s T 54 na cca. 3 st. som si dokázal odskočiť a dobehnúť ho
DT aj na jednotke ide cca 5,5 km/hod. a tam experimenty s výstupom bych si nedovolil,museli byť drsnáci
Je tu nejaký aktívny pásakár od DT, T 54 alebo Z 2023?
Pri orbe s T 54 na cca. 3 st. som si dokázal odskočiť a dobehnúť ho
DT aj na jednotke ide cca 5,5 km/hod. a tam experimenty s výstupom bych si nedovolil,museli byť drsnáci
Je tu nejaký aktívny pásakár od DT, T 54 alebo Z 2023?
- Michal(zetor)
vasek píše:Nám jezdí jeden jednou měsíčně vyhrnuje hnuj ze stání od jalovic.Docela dobrá kovbojka dostne kropičku motoráku něco vody a nafty uváže se na řetěz za Kance-KN250 a tahá se tak dlouho až chytne no hlavně v zimě je to docela sranda.Jinak je to nezmar co ten vydržel a hrne jen na dvojku jednička nejde,tak si dovedete představit co ten motor dostává za sodu.Jo a od té doby co si myši udělali v chladiči hnízdo tak vařil a přez páru nebylo vidět ani na cestu,ale snad to už odstranili.Kdo má zájem mužu sehnat video z roztahování a hrnutí hnoje.
Máš teda nějaké to foto?Pls pošli mi ho na Michal.Vondrous@seznam.cz
Zetor jede do hor,orat brambor....dál to neumim:-D
• Stránka 1 z 2 • 1, 2