RS 09
• Stránka 1 z 1
Re: RS 09
Už tu bolo niečo popísané, ale asi to pri presune vymazali.
Máme z neho motor, vzduchomchladený štvorvalec do V s komôrkovým vstrekovaním v domarobenom traktore. Bez zapnutého predsuvníka paliva to neštartuje vôbec, na studený motor bez žhavenia tak isto, čiže v zime to potrebuje akumulátor v dobrom stave.
Máme z neho motor, vzduchomchladený štvorvalec do V s komôrkovým vstrekovaním v domarobenom traktore. Bez zapnutého predsuvníka paliva to neštartuje vôbec, na studený motor bez žhavenia tak isto, čiže v zime to potrebuje akumulátor v dobrom stave.
Já mam 2 válec Traktor jsem koupil letos v Listopadu, budu tam dělat komplet elektroinstalaci, hydrauliku, a vše co bude v katastrofickym stavu. Žhavení jsem si tam dělal nové, po předchozím majiteli to byla děs a hrůza.
- Lukáš Tříska
Vlastníme, máme dvouválce a nějakej ND by se doma taky našel. V tuto chvíli jsou v naší vesnici celkem 3 RS 09 z toho 2 s origo. motorem.
síla sílu zmáhá
- Lukáš Tříska
Zeptam se táty , co bys konkrétně potřeboval. Odkud přesně jsi, trochu to na Strakonicku znám.
síla sílu zmáhá
Nazdar, já jsem z vesnice kousek od Strakonic. Konkrétě schánim víka na válce, volant, výfuky (mohou být poškozené ale originál), ráfky (zadní, přední) a pak jaký koliv doplněk k trakotoru. Pokud by jsi měl zájem, tak bych ti mohl poslat návod na opravy trakotoru RS pro dílenské použití, v digitální podobě.
poradim ti my tam mame z škody 1203 len tam treba stočit vonkajšok a vypichnuť večiu dieru a packy si skratiš, funguje to nadoraz ale už treti rok neviem že mam spojku inak sa packa zlomila každu chvolku hlavne ked sa šlapala silaž alebo som s tim skladal baliky.
Nazdar borci.Sem rát žesem ho zehnal mam dvou valca , coto vidrží a naco to jade FANTAZIA.Vprevodovce , hidraulice , naftě voda voda voda .Jediny motor v oleji vijetem ale oleji.kupili sme ho do vinic , mate někdo stym skušenosti ve vinicach. Dik dopredu za radu .
• Stránka 1 z 1