Zajímavé agregace
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
- Ondřej Novák
Nemám nic proti malým traktorům jakékoliv značky ale do tohohle bych nesed. Ten traktor je tak lehkej, že ho ten návěs může v zatáčce pěkně postrčit Ale pro kaskadéry určitě dobrá volba...
Když osladit, tak Crystalem...
máš pravdu že je lehkej to jo ale že bys do toho nesed to snad né já to vidím všude ten je malej co stým chceš dělat a on to utáhne to není možný????samozdřejmně všechno se musí dělat s rozumemOndřej Novák píše:Nemám nic proti malým traktorům jakékoliv značky ale do tohohle bych nesed. Ten traktor je tak lehkej, že ho ten návěs může v zatáčce pěkně postrčit Ale pro kaskadéry určitě dobrá volba...
- Ondřej Novák
Jasně, motoricky to zvládne a senáž s tím určitě nedělaj. Záleží na podmínkách, seno a sláma po rovinkách, no když není nic jinýho po ruce... Na svahu dokáže bejt i blbá MV3 pěkně protivná a to je lehčí než Faro... Píšu jen svůj názor, tak mě hned nekamenujte
Když osladit, tak Crystalem...
Ondřej Novák píše:Jasně, motoricky to zvládne a senáž s tím určitě nedělaj. Záleží na podmínkách, seno a sláma po rovinkách, no když není nic jinýho po ruce... Na svahu dokáže bejt i blbá MV3 pěkně protivná a to je lehčí než Faro... Píšu jen svůj názor, tak mě hned nekamenujte
Neboj nebudem,na svahu v kopcích to máš pravdu ale na rovinách na to bude stačit v pohodě.
- přezrálej meloun
No po silnici to jde, to je normálka, když je třeba převest Jumbo např. 8000 tak ho táhne 7711, a jak valí....... To sem viděl kolikrát
• Stránka 2 z 2 • 1, 2