Postřikovač SAMEC
• Stránka 1 z 1
Postřikovač SAMEC
Na letošním techagru v Brně jsem viděl modrý postřikovač pojmenovaný SAMEC, jehož základ byl zetor, forterra.
Nemáte někdo k tomuto postřikovači náké bližší informace, odkaz, nebo fotky? Předem děkuji.
Nemáte někdo k tomuto postřikovači náké bližší informace, odkaz, nebo fotky? Předem děkuji.
Re: Postřikovač SAMEC
Jo, taky už sem na tyhle stránky koukal, ale díky. A nevěděl bys pak ještě o ňákejch fotkách toho novějšího ?
Chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s postřikovačem Samec. Líbí se mi hlavně to, že má mechanický pohon na rozdíl od konkurnčních samochodů, co maji pohon na hydromotory.
Měli jsme úplně první kus typ SAM, letos šel po 10 sezonách dál a nahradí ho DINO. SAMec tu taky občas jezdil, má delší rozvor, větší rozchod, silnější motor a hlavně odpruženou nápravu. Mechanický pohon je jednoduchý, hodně ujede = větší koleje. Občas se sice vysypalo v portálech nějaký ložisko nebo i praskla poloosa ale s tim byl problém u toho prvního prototypového kusu kde byly přední poloosy svařované. Jednoduchý a nenáročný samochod.
Tak tak to si právě myslím jednoduchost a nenáročnost a i ta spotřeba 100koňového motoru vůči ostatním.
Mechanicke pohony jsou i u jinych znacek. Ne jenom Agrio. Zkus vice zapatrat. Nechci tu zadnou znacku psat, at to nevypada jako reklama
No já teda kromě AKP s mechanickým pohonem o ničem nevím. Poraď tedy. Jako reklamu to brát nebudu.
• Stránka 1 z 1