Videa se zemědělskou technikou.
Videa se zemědělskou technikou.
Natáčíte někdo zemědělskou techniku? Myslim tim spíš kamerou, než foťákem. Máte nějaká videa? A nebo koukal sem, že se na netu daj objednat DVD se strojema. Zkoušel už to někdo? Pokud ano, jak je to s kvalitou? A máte nějaká?
Ja jich mam hodně , skoro všechno co mam na fotkach mam i natočene jsou toho už hodiny ,jen kdyby byl čas to zpracovat a sestřihat ,to by bylo DVD. Natačim od roku 1996 každe žně co jezdim ,takove ty ruzne veci co se stanou napoli.Pak mam natočene všechny dny zemědělce co jsou od toho co byl v Lysicích ,to byl první co jsem natočil. No a jinak všechny mašiny co jsem se byl podívat po republice tak mam natočene. Vydržte na vanoce přidam dalši tlačitko VIDEO už mam něco nachystané.
Jestli někdo natačite tak napište ,myslím kamerou.
Jestli někdo natačite tak napište ,myslím kamerou.
- Jan Sedlák
To jo, na Elektře jezdí navíc "klub důchodců" ale jo, jde jim to. Akorát, jak to že dva TX? Tady je jeden, možná že byl z Hoštic. Jo došlo to včera? Neříkáš nic tak nevím.
- Jan Sedlák
A budou. Podíváme se po dalších
Mám na CD John Deery, CTS STS WTSi, traktory JD 8020, 8020T a 9020 +T Jen nevím jak to poslat nebo nějak tak.
Mám na CD John Deery, CTS STS WTSi, traktory JD 8020, 8020T a 9020 +T Jen nevím jak to poslat nebo nějak tak.
- Zdenek Srytr
To máš recht.Za chvilku bychom tu měli jen samé ukázkové fotky a videa.Mají to sice udělaný pěkně,ale domácí práce je přece jenom jiná.
- Zdenek Srytr
Ale to je opravdu dobrý nápad.Půlka by fotila, druhá by točila,pak by si jenom seděl doma, půlka by stříhala a posílala video a druhá by posílala fotky. .o by bylo hezké.
- josefsrejber
Hafo milion videí. No dobře, tak zase tolki ne, ale pokud tu stránku neznáte, určitě vás na chvilku zabaví. http://www.albertfeldmann.de/Arbeitspro ... e1004.html