Na akom kombajne jazdite
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Na akom kombajne jazdite
Piste sem na akom kombajne jazdite aku ma spotrebu
aky je poruchovy , ako sa vam na nom jazdi
rok vyroby,PROSTE VSETKO O KOMBAJNE NA KTOROM JAZDITE
aky je poruchovy , ako sa vam na nom jazdi
rok vyroby,PROSTE VSETKO O KOMBAJNE NA KTOROM JAZDITE
- Jan Sedlák
Ty Maco, nedomluvil ses s Mirem na tomto tématu a teď čekáte že see chytnu jak budu nadávat na jeden kombajn?
Že to tak bude?!
Že to tak bude?!
- Jan Sedlák
No jenom tak. Víš. Napadlo mě to že sem nikdo nic nenapsal. Sděl nám zkušenosti s Dominatorem, nic s neprozradil zatím.
- Jan Sedlák
Ty měli v Agroklasu než krachli. Pojezdili s nimi služeb a služeb. Takový lehký kombajnik. Takže nemá urychlovač, jen hlavní a odmitací buben.
- Jan Sedlák
vy máte u Lexíku problém se sílou motoru?
To máš stejný mlácení jako já u JD. Když neco shltneš, víc hmoty nebo pšenice, huká buben taky tak? tam se mě dycky zabrněla podlaha
To máš stejný mlácení jako já u JD. Když neco shltneš, víc hmoty nebo pšenice, huká buben taky tak? tam se mě dycky zabrněla podlaha
- Jan Sedlák
to ne, na JD je 270 koníků, tam jak hukne neco tak už sem měl peří že budu vytáčet. A dělají to jen ty nepodárky co mají v Agrostromu. Kamošuv je v pohodě. Nikdo neví čím to je., jestli mlatky nebo koš.
Ty Moštěnice jsou kousek od nás tady na Přerovsku. ty znám. Mají 5 fendtů a Chalengera. Kde ste byli spolu?
Ty Moštěnice jsou kousek od nás tady na Přerovsku. ty znám. Mají 5 fendtů a Chalengera. Kde ste byli spolu?
- Jan Sedlák
A říkáš že nejel? Já sem taky s ním v košutce jel jen do 4,5km. Ale ztráty byly v normě. Byla hustá, vysoká. S Johnem bych tam lezl 2 -3 aby tam nepadalo moc toho. A to bych měl tak 18 litru na ha bez drtiče.
- Jan Sedlák
Miloš byl s ním spokojený. Sedl na něho z 512ky a jiný kombajn neznal. Navíc jemu to doma na 100ha stačí, on to udělá pomaličku a beze strát. Říkali že pořád pršelo. My sme stáli 5 dní v Plzni, 4 řekli jestli bysme nejeli dom vlakem . To měli jet Vrzali stejně snama.
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Zpět na Všeobecná diskuze o kombajnech a řezačkách