teplota vody 8045
• Stránka 1 z 1
teplota vody 8045
Nemůžu v zimě ohřát crystala víc jak 70 stupňů, i když je v tahu. Mám před chladičem dečku, dal jsem nový termostat i pouzdro, to bylo místy vyžrané, takže jsem dal nové. A když zastavím a nechám ho klapat, tak klesne na 60 stupňů. Nevíte někdo co stím, nebo je to normální jev.
Re: teplota vody 8045
Zdravím, nevím jestli je to normální, mě se to ohřeje taky jen na 70°, na volnoběhu mi to nepadá ale drží to pořád, mám taktéž měněnou komoru i termostat. Ale co to je proti 6911 a 7011, s jedním štěpkuju celý den a ani se nezahřeje na 50° a 70tku jsem měl vypůjčenou na převoz dobytka, ujelo se jí asi 130 km a ta se nezahřála ani na 40°.
Hezké svátky a dobrý Nový rok
Hezké svátky a dobrý Nový rok
něco je špatně, pokud jede motor v jakém takéms zatížení tak se ohřeje normálně na 80 a pak teprve pustí termostat...
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- Mr.Equable
a funguje vám teploměr tak jak má? Já taky crystala8011 nemůžu ohřát i ve vedrech mi nevyleze teplota nad 70. Termostat novej, teploměry jsem zkoušel asi 3 a furt nic.
Práce je to těžká, namáhavá a nikdy nekončící. Všichni jsme se pro ni rozhodli dobrovolně. Alespoň já jsem se rozhodl dobře. Do "fabriky" bych se nechtěl vrátit.
161 mi to dělala taky a byl špatnej budík teploměru, po výměně už ukazuje i devadesát, když jí v orbě topim pod kotlem
Teorie je, když všechno víme, ale nic nefunguje.
Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo neví proč.
My jsme spojili teorii s praxí: nic nefunguje a nikdo neví proč.
Praxe je, když všechno funguje, ale nikdo neví proč.
My jsme spojili teorii s praxí: nic nefunguje a nikdo neví proč.
• Stránka 1 z 1