TechAgro 2014
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
- Bjatskular
Re: TechAgro 2014
Zdravím, chtěl bych se zeptat, je někde k dispozici ta hromadná fotka z Techagra? Díky moc
Škoda, že jsi to, Bolde, nestihl, rád bych se s tebou poznal. Super nápad s tím srazem u ohně.
ta neděle byla nešťastná volba- neskutečné davy lidí a já komplet s rodinou- to je něco na mou náturu, naštěstí je junior už skoro dospělec ale jiniorka je v pubertě- tam nebylo moc a rozdával jsem pár facek, ač jsem tuhle výchovnou metodu ještě použít nemusel. k JD jsem se dostal až kolem 13:00. Předpokládám že jsem se viděl skoro s každým ač jsme se naznali
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Lidí jak much. Ale líbilo se mi to. A to sem hodně za ten jeden den nestihl projít a něco jsem procházel jen hodně rychle. Jinak akce dobrá. Ten sraz trval tak 15 minut, ale jsem rád že jsem poznal některý lidi.
Mě tase přišlo, že tam bylo výrazně méně lidí než jiné roky...asi ty veeltrhy trošku upadají..Salima byla to samé v bledě modrém a stavební veletr též
Zdravím dneska jsem tam byl docela super.. Jestli má někdo zájem o lístky zdarma můžu poslat 3mám
když to nejde vem kladivo
Taky jsem dneska byl a musím říci že po dlouhé době konečně pořádná akce. Dokonce tam bylo i hodně cizinců. Celkem velké a povedené
Překovejme meče v pluhy a naopak
Byl jsem v pondělí a paráda, počasí vynikající, bylo na co koukat. Lidí na můj vkus tak akorát ( což kvituji vzhledem k předchozím zkušenostem). Co se cizinců týká, hodně lidí z Asie a co mne překvapilo, tak i několik jejich stánků v pavilonech A
- MOstruszka
Akce opravdu podařená, jsem docela rád že aspoň v něčem ČR takhle vyniká.
Dovolím si sdílet video z Techagra:
Dovolím si sdílet video z Techagra:
- Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=cs9uDcSwtwI
• Stránka 2 z 2 • 1, 2