Posilovač řízení
• Stránka 1 z 1
Posilovač řízení
Zdravím chlapi,
potřebuju poradit na podzim jsem odstavil traktor do kůlny, z jara jsem ho chtěl vytáhnout. Nastartoval jsem, ale ejhle nešlo mi otočit koly, zkusil jsem odpojit hadice od posilovače obě, zvedl jsem nápravu a zkoušel. Doprava mi to šlo na celý rejd a zpátky mi to šlo jen do té polohy ve které jsem to na podzim odstavil. Pokud někdo může poradit budu hodně vdědčný.
potřebuju poradit na podzim jsem odstavil traktor do kůlny, z jara jsem ho chtěl vytáhnout. Nastartoval jsem, ale ejhle nešlo mi otočit koly, zkusil jsem odpojit hadice od posilovače obě, zvedl jsem nápravu a zkoušel. Doprava mi to šlo na celý rejd a zpátky mi to šlo jen do té polohy ve které jsem to na podzim odstavil. Pokud někdo může poradit budu hodně vdědčný.
Re: Posilovač řízení
tak to bude nekde zarezle je zapotřebí odpojit jednotlive dily zacal bych s prevodkou rizeni protože ta je ještě před posilovacem za posilovacem by to asi hydraulika překonala mělo by to byt poznat i bez rozpojeni kde to narazi tvrde při pohybu volantem
Přijde mi to že se nechce pohnout pístnice, protože jak to nastartuju, tak tlak oleje tam jde ,ale nechce to propustit dál. A zase je mi divné, že když jsem odpojíl hadice, tak jsem pohnul s kolama doprava, ale doleva jen částečně. Jak to funguje v té kostce posilovače - nemůže být problém tam ?
- Co je to za traktor?
-Jaký posilovač to má? (orsta- pístnice)
-Jaký posilovač to má? (orsta- pístnice)
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
zvednout přední nápravu tak aby se kola nedotýkala země, zkusit zatočit na jednu a druhou stranu- pokud půjde tak je problém v posilovači kontrola táhla od volantu jestli se pohybuje ovládací segment (na posilovači ze strany od motoru jde do něj páka řízení a čep) Není mně jasné že to začalo dělat z ničehož nic, popátrat co tomu mohlo předcházet (jestli někdo neměnil třeba manžetu na pístnici- některé posilovače ji mají- a nezbastil nastavení mezipolohy, jestli to mohlo zatuhnout - prach, sůl, hnojivo.)
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1