VYBER LISU...
• Stránka 1 z 1
- Tomas Samot 11
VYBER LISU...
Zdravím.
Potřeboval bych radu ohledně výběru lisu na kulaté balíky o průměru od 140cm, vázaní nejlépe do sítě. Lisuji za sezonu cca do 200 ks balíků a pouze seno a otavu. Kdysi sem měl Unibal, ale lisovat s ním otavu moc dobře nešlo. Tak bych se rád zeptal na Vaše zkušenosti a popřípadě nějakou radu zda je lepší pevná komora či pásy atd. Cenově bych to viděl tak do 200tis.Kč. Všem dopředu děkuji za odpovědi.
Potřeboval bych radu ohledně výběru lisu na kulaté balíky o průměru od 140cm, vázaní nejlépe do sítě. Lisuji za sezonu cca do 200 ks balíků a pouze seno a otavu. Kdysi sem měl Unibal, ale lisovat s ním otavu moc dobře nešlo. Tak bych se rád zeptal na Vaše zkušenosti a popřípadě nějakou radu zda je lepší pevná komora či pásy atd. Cenově bych to viděl tak do 200tis.Kč. Všem dopředu děkuji za odpovědi.
Re: VYBER LISU...
Já po dlouhám dumání koupil krone variopack 1800MC-jenže ta cena byla jednou taková než máš limit. Koukni na krone KR10-16
- s.kadlubiec
-
vývodová hřídel
Zdravím,
chci se zeptat jaké otáčky vývodové hřídele jsou třeba pro agregaci lisu, jestli je to jako u většiny nových strojů 540 ot./min
.
P.S.: Nenašel jsem tady vlákno kde by se toto řešilo tak jsem to napsal sem.
chci se zeptat jaké otáčky vývodové hřídele jsou třeba pro agregaci lisu, jestli je to jako u většiny nových strojů 540 ot./min

P.S.: Nenašel jsem tady vlákno kde by se toto řešilo tak jsem to napsal sem.
Také vím jen o 540 alespoň u svinovacích a na hranaté balíky je 1000, ale nevím zdali u všech.
Dlouhobobě prodávám lisy SIPMA, pevná komora válcovo-řetězová; počet válců, jištění komory a vybavení dle provedení. Lisy Sipma považuji za velmi spolehlivé díky svojí jednoduchosti. Koukněte sem na můj starý web (nový ještě není spuštěný):
http://www.toman.yc.cz/Lisy/SIPMA%20nove.html
Je tam obecné info o lisech a srovnávací tabulka s parametry. Tak na to mrkněte a případné další dotazy rád zodpovím na tel.: 606 433 779
http://www.toman.yc.cz/Lisy/SIPMA%20nove.html
Je tam obecné info o lisech a srovnávací tabulka s parametry. Tak na to mrkněte a případné další dotazy rád zodpovím na tel.: 606 433 779
Dříve: pokud se nic nepokazí, nic s tím nedělej
Dnes: pokud se nic nepokazí, tak je to předimenzované...
Dnes: pokud se nic nepokazí, tak je to předimenzované...
bylo by dobré vkládat svou inzerci do správného vlákna.Tohle je tuším komerční inzece. 

Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1