Balička Sipma nejlevnější
• Stránka 1 z 1
- Jiřík Rakus
Balička Sipma nejlevnější
Zdravím,chtěl jsem se zeptat, jaké jsou zkušenosti s baličkou Sipma s tou základní verzí za 53 000,- Dělám ročně 70-80 balíku senáže. Je to dobrá mašina? Do jiných polských jako je Polmot,Werfama a takových bych opravdu už nešel. Budu rád za každou zkušenost. Balíky si všechny vozik k domu.
Kdo se plazí, nezakopne.
Re: Balička Sipma nejlevnější
má ji kamarád, měl předtím jinou dražší a prý je to stejný....nakládají si nakladačem, zabalit to umí. Co víc si přát? (kromě integrovaný baličky,ale ono to vypuštění na louku kdy se to občas propíchá o zbytky stvolů a převozy není taková krása, jak se zdá.)
Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
- Jiřík Rakus
Nebudu si přece balit balíky na louce,když to mám 4km k domu. Bydlím u velkoměsta, čili nechat si balíky na louce je tady nereální. Nikdo to tak tady nedělá. Zajímá mě spíše kvalita zabalení a poruchovost těchto strojů. Na 70-80 balíku nepotřebuju nějakou samonakládací. V mé vesnici jsou 2 baličky a 8 zemědělců. Musím si už něco koupit,jelikož se to nestíhá.
Kdo se plazí, nezakopne.
mám polskou baličku nekdy od roku 96 (je tedy doma dělaná podle originálu (tehdá stála neco přes 100tis),ale hlavní veci- pohon, převody a napínání jsou tam origo) bude mít odpracováno neco k 10tis baliku a nikdy s tím nebyl sebemenší problém....
- Jiřík Rakus
Máš to opravdu od roku 1996? to už je pomalu veterán
Kdo se plazí, nezakopne.
tenkrat tahle technologie- senáže do kul. baliku dá se říct teprve začínala. Ze stejněho roku jsme měli i lis stejné značky, ktery se vratil do sve domoviny teprve loni, kdy jsem poridil nový..
- Jiřík Rakus
Tak nejnovější poznatky mám takové,že Sipmu u nás koupím za 53 000,- a když si pro ni zajedu do její domoviny,tak za ní dám na ruku při dnešním kurzu cca 40 000,- kura není možné,že si prodejci tolik přiráží? Takže volba je jasná směr Východ
Kdo se plazí, nezakopne.
• Stránka 1 z 1