Vario pluhy
• Stránka 1 z 1
Vario pluhy
Co si myslite o pluhu s plynule menitelnym zaberem? Nekdo tvrdi ze to pohyblive ulozeni radlic nema dlouhou zivotnost.
Bez vária bych pluh nechtěl Mám už 3 pluh a všechny vário a na některém poli to musím stáhnout na některém roztáhnout pak se to dá pěkně srovnat brázda když není zrovna rovná ale je pravda že se to tak za 5 let trochu vybije ale jakmile zajede pluh do brázdy tak se čepy vymezí a pluh se ani nehne tím chci říct že se nestane že by tím ten pluh sám měnil záběr to jde poznat jen když je ven z brázdy
Diky moc. Ja jeste poradne nevim jakou bych mel zvolit znacku nejradsi bych taky kverneland ale ten je dost daleko. Dobry zkusenosti mam s overumem ale ty mi vario porad rozmlouvaj jeste mam za humny lemken a pottinger. Co by ste vybrali vy? Taky bude zalezet na cene pluhu a cene opotrebitelnych dilu.
však jo medulin by chtěl kverneland ale je prý daleko tak co mu mám napsat on by chtěl to co má za humny tak stý varianty bych volil Lemken nevím co se ti na tom nelíbí samozřejmost je půjčit si nejaký předváděcí což by měla kvalitní firma mít a vyzkoušet to podle našich zkušeností se nám vůbec neosvětčil ostroj dělá si co chce a klade odpor zato kverneland jede nejlíp /nejmenší odpor/ ale Lemken zas nejlíp zaklápí nebo vypadá to za nim nejlíp a to v našich podminkách.
• Stránka 1 z 1