PLUHY SUKOV
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: PLUHY SUKOV
jsem si dovolil .... to je Bolda.
Admine neboj, jsem to sem nenahrával, to jsou jen vložený odkazy na FB Bolda není to tady na serveru.
Naposledy upravil farmářJH dne 02 led 2011 18:42, celkově upraveno 1
Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
Tak tohle není sukov, tohle je agronom roto PL-6. Roudnický, vzduchem jištěný 6 radličný obracák. Stál mně 30tis+ 10 do ND hadice desky a pod.
pouze poslední foto je sukov, půjčený od kolegy zahradníka. Družba funguje,jinak to nejde.
pouze poslední foto je sukov, půjčený od kolegy zahradníka. Družba funguje,jinak to nejde.
Naposledy upravil bold dne 02 led 2011 18:44, celkově upraveno 1
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
už tu máš i ten druhej v SZ ti napíšu jak na to fotky máš pěkný , tak to tu oživíš raz dva ))
jo a rozdíl mezi 2 a 3 fotkou je zhruba rok, políčko je stejné.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
farmářJH píše: od farmářJH » 02
jsem si dovolil .... to je Bolda.
Admine neboj, jsem to sem nenahrával, to jsou jen vložený odkazy na FB Bolda není to tady na serveru.
Zrada Pane kolego!!!!! Fotografie jsou na Fóru již několik týdnů povolené!!!! Budeme radši, za použití přímého nahrání fotografií v příslušném rozměru
(MAX 800x600Pixelů)!!!
ok, ale tohle byla fakt snažší cesta ))) já abych to tady nezasíral daty (ps, když si vezmu, že bych to musel stáhnout, preventivně prohnat resamplerem, pak to sem uploadovat....no já jsem fakt chtěl šetřit space )
Ahoj, netuši tu prosim nekdo jeke ma označeni tento pluh.
- Přílohy
-
- Resizer_15330709390730.jpg (155.92 KiB) Zobrazeno 6284 krát
To, že praskne hadice je vada hadice. Podle mého názoru máš tlačit vždy olej do jedné hadice a druhá je jako zpátečka, nahoře je ventil co po vysunutí pístu pustí olej opačně a píst se zatlačí. A ventil asi nepřepíná.
Zdravím, má někdo aktuální zkušenosti s pluhama Sukov? Jak je to s kvalitou zpracování a kvalitou orby?
• Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4