Samochody-který je nej?
• Stránka 1 z 1
- Kuba Medera
-
Samochody-který je nej?
u nás je v plánu na příští rok samochodnej postřikovač,zatím se uvažuje jakou značku vybrat,chtějí aby měl 24 m záběr,kterej je možno složit na 18 m,který postřikovač by jste volili? mě se jedná hlavně o postřikovače Hardi,Tecnoma,Berthroud,který z nich?objem nádrže říkal myslím,že chtějí 3000 l,ale zatím moc informací nemám co přesně si představují,v úvahu přichází i ostatní značky,ale tyhle jsou podle mě jedny z nej,jenže potřebujem jeden postřikovač a ne 3 

- Kuba Medera
-
cca 1500 až 2000 ha,terén jak kde,směrem na hanou rovina,směrem k Jeseníkům kopcovitej terén,pole jsou různě velký a máme tu dost sloupů,skruže by ani nevadili,ale jsou tu sloupy,3 řady vysokého napětí vedoucích s přečerpávající vodní elektrárny Dlouhé Stráně,proto chtějí možnost vypnou a složit sekce a stříkat jen 18 m,kde není tolik sloupů tak rozložit na 24 m,servis je myslím na Hardi v Opavě u Slezské strojní,u ostatních netuším
Jaký máte názor na systém Twin (podpora vzduchu) pro postřikovače do služeb? Pokud ten podnik zároveň prodává i aplikuje postřiky, tak by pro něj bylo spíše výhodnější bez Twinu. A to, protože spotřebuje více postřiku, tím pádem vetší zisk z prodeje chemikálií...
Je to ale jen můj názor . . .
Budu rád za vaše postřehy.
Je to ale jen můj názor . . .
Budu rád za vaše postřehy.
Jestliže máš postřikovač bez podpory vzduchu, ale používáš trysky s přisáváním vzduchu a můžeš nastavit vyším tlak v systému , můžeš i s tímto postřikovačem pracovat asi do rychlosti větru 6 km /hod. Výkon však hlavně ovlivňuje kromě záběru a dávky ,taky pracovní rychlost která je u některých postřikovačů 25-30 km /hod, a možnost v krátkých časech plnit nádrž postřikem.Výkonost takových postřikovačů je dvojnásobná oproti ostatním i když jsou vybaveny twinem
- Kuba Medera
-
tak už je to vyřešeno,říkali,že postřikovač bude příští rok,jenže dnes jsem se dozvěděl,že už se rozhodli a objednali samochod Hardi a měl by být už na podzim 

• Stránka 1 z 1