FORRAS
• Stránka 1 z 1
TO MIRO: No, tak viem ako je obsluha spokojná s tým postrekovačom.....Na naše hektáre nám úúúúúplne stačí aj keď by som si vedel predstaviť nejaké to HARDI
Chyby boli nasledovné.......po prvom mesiaci sa nám predrala nádrž od spodku zabudli tam dať takú ochrannú penu....do týždňa to prišli spraviť.
Ďalej, jedno rameno nám prasklo.....rúru normálne vplyvom vonkajšieho počasia roztrhlo a ďalšia vec ramená boli natreté len vrchnou farbou zabudli dať základnú......no na konci tejto sezóny nám idú na ich náklady dať kompletne nové ramená....čiže nepopraskané a s dobrým náterom
A posledná vec s chlapmi máme len dobrú skúsenosť......verím, že to tak ostane aj naďalej

Chyby boli nasledovné.......po prvom mesiaci sa nám predrala nádrž od spodku zabudli tam dať takú ochrannú penu....do týždňa to prišli spraviť.
Ďalej, jedno rameno nám prasklo.....rúru normálne vplyvom vonkajšieho počasia roztrhlo a ďalšia vec ramená boli natreté len vrchnou farbou zabudli dať základnú......no na konci tejto sezóny nám idú na ich náklady dať kompletne nové ramená....čiže nepopraskané a s dobrým náterom

A posledná vec s chlapmi máme len dobrú skúsenosť......verím, že to tak ostane aj naďalej

Tak tie nové ramená boli sľubované aj sem.
Nakoniec na staré len prevarili silnejšie trubky. Nádrž praskla medzi stenami vnútri (medzi hlavnou a tou na ruky). Ako som videl fotky tak sa nachystaj na prerábku závesu, to čo je tam (tie dva jokle v sebe) praskne ako nič. A závus ramien na kladkách úplne odletel a ramená skoro padli na zem. Bolyovci to robili ale zdá sa že to je len vystužené a materiál je rovnako slabý.
Nepraská ti plastová nádržka na penu ? To už sa stalo dvakrát, asi sa zasekával ventil. A čo ventily na rozvode ARAG ? Hlavne tie po d nádržou, nerozsýpajú sa ? TU ich postrek vyslovene zožral....... Po dvoch rokoch popraskali kolesá, ale zatiaľ držia, a brzdy aj keď menili v záruke aj tak nejdú tak ako by mali.
Číslo jeden je v Marcelovej, toto je výr, číslo 2. s ramenami 24m.....

Nepraská ti plastová nádržka na penu ? To už sa stalo dvakrát, asi sa zasekával ventil. A čo ventily na rozvode ARAG ? Hlavne tie po d nádržou, nerozsýpajú sa ? TU ich postrek vyslovene zožral....... Po dvoch rokoch popraskali kolesá, ale zatiaľ držia, a brzdy aj keď menili v záruke aj tak nejdú tak ako by mali.
Miro píše:Tak tie nové ramená boli sľubované aj sem.Nakoniec na staré len prevarili silnejšie trubky. Nádrž praskla medzi stenami vnútri (medzi hlavnou a tou na ruky). Ako som videl fotky tak sa nachystaj na prerábku závesu, to čo je tam (tie dva jokle v sebe) praskne ako nič. A závus ramien na kladkách úplne odletel a ramená skoro padli na zem. Bolyovci to robili ale zdá sa že to je len vystužené a materiál je rovnako slabý.
No tak niečo také že navárať rúry na tie ramená sa ozaj nebude, buď to vymenia alebo dobré vzťahy pôjdu do teplých krajín........
S nádržkou na penu zatiaľ problémy niesú "snáď ani nebudú" ventily tiež bez nejakých známok opotrebovania či zožierania od agresívnych postrekov.....Aké je číslo netuším, ale keď prídem domov tak to mrknem....Kolesá tiež bez nejakých známok praskania alebo niečoho podobného a brzdy sme si nedali tak neviem posúdiť.....
A ten záves drží zatiaľ bez problémov tak snáď to tak aj ostane

Som vlastnikom postrekovaca forras 3000/24 Mam zasebou 2. sezonu a mozem kostatovat ze postrekovac v plnom rozsahu splnil moje ocakavania. Pocas prevadzky som nemal ziadne vaznejsie problemy a treba konstatovat ze tento postrekovac ma pomer medzi uzitkovou hodnotou a cenou bezkonkurencny. Pokial ma zodpovednu obsluhu , nie je o nic poruchovejsi ako iny typ postrekovaca. Predajcovia zo Sturova su svedomiti a uzivatelovi stroja sa snazia pruzne vychadzat v ustrety
.

My sme mensi rolnici, hospodarime na 130 ha, ale v susednej dedine su 2 tahane Forrase, jeden je 3000/24...pravdepodobne ten č.2 z Marcelovej. Viem, že je tu treti rok a zatial ho vidam slapat v kuse. oni robia priblizne na 3.500 ha. Chalan z nasej dediny na nom robil, hovoril ze je v pohode. U nas je este jeden 2000/18 ako mame my a tiez bez problemov. Ostatne nepoznam.
• Stránka 1 z 1