Co se u vás používá
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Vidle jsou nejlepší do betonu, jako armatura Jinak doma taky rozhazujem rukama Teda jako pomocí videl, samozřejmě:) Po nějakem rozmetadle se poohlížíme, ale na ten náš hektar orné to není moc rentabilní...
Jinak k těm Annaburgerům. Byl jsem na praxi v VZOD Zašová, tam mají dva 20.79. Jednoho za Ironem a druhé za MTX 175 ( jsem si mohl vyzkoušet ) . A jenom si to chválili...
Jinak k těm Annaburgerům. Byl jsem na praxi v VZOD Zašová, tam mají dva 20.79. Jednoho za Ironem a druhé za MTX 175 ( jsem si mohl vyzkoušet ) . A jenom si to chválili...
- alfonskuba
Rozmetadla
máme RM-8 na podvozkách za traktor ty taháme 114 41 a jednu RUR 10 a tu tahám za CASSE 155 CVX. Nové snad někdy v budoucnu.
u nás máme asi rok rozmetadlo fliegl ale to nám z neznámých důvodů vůbec nejezdí "asi si ho předseda šetří na horší časy "pak máme dvě nástavby rma8 ale na ty nejsou podvozky a tak veškerou práci odvedou hystorické RUR5 už jsou v chodu jen tři a dá to dost práce je "držet při životě" a když rozmetají všechny tři současně je to malý svátek je smutné že podnik s tolika hektary nemá čím hnojit !tak snad nejme jediní v republice co si šetříme nové stroje
- Martin(zetor)
Jámám r-100 za zetora 16145.ale budem kupovat zjara nástavbový rozmetadlo annaburger.
Zetor je silnej stroj.
Re: Co se u vás používá
Zdravím hoši chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozmetadlem RUR - 10 ,tak ve 210konovym traktoru (NH 8870A) , který točí na vývodáku jen na 1000ot/min. Dekuji
Tak u nás podnik používa Liaz MTSP s RMA 8,Zetor 161 45 jazdí s Joskin Tornádo 15t a New Holland TG 255 ťaháva zapožičaný tridem MEGA 25.S touto súpravou je tak troška problém,keďže vývodový hriadeľ je iba na 1000ot a rozmetávadlo je na 540.Rieši sa to tak že že Holland Jazdí na nejakých 1000ot. motora a vtedy je na vývoďáku nejakých 660 otáčok,no hnoj lieta úplne všade,aj na strechu,kapotu,proste všade
nh8870a píše:Zdravím hoši chtěl jsem se zeptat jestli někdo nemáte zkušenost s rozmetadlem RUR - 10 ,tak ve 210konovym traktoru (NH 8870A) , který točí na vývodáku jen na 1000ot/min. Dekuji
Ak sa nemýlim, tak toto rozmetávadlo je na 540...ale na tomto type NH som si takmer istý že sa otáčky hriadeľu dajú zmeniť na 540
• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Zpět na Vozy a vleky na aplikaci hnojiv