identifikace mulčovače aneb co to je?
• Stránka 1 z 1
identifikace mulčovače aneb co to je?
sehnáno za šrotovou cenu, Potřeboval bych pomoct s identifikací.( dostupnost ND) Nože jsem zatím udělal, vložená hřídel by chtěla vyměnit, páč je volná na klínku, tak jestli to mám taky dělat nebo jestli se to dá koupit. Dík
- Přílohy
-
- mulčovač.jpg (104.06 KiB) Zobrazeno 6337 krát
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Re: identifikace mulčovače aneb co to je?
nevím jak je to s nahradními díly, jezdil jsem s něčím podobným loni v letě asi 2 měsíce, místo nožů jsem tam měl 2 řetězy o 18 článcích, je to přesně rozměr do vinice, Jeden UK na tom utrhl převodovku ta stála kolem 5 litrů ake výrobek China , jinak dělalo to celkem dobrou práci až na to že tady v těch kopcích je to moc dlouhé a hobloval jsem zem,
ještě k tomu, tady se tomu říká řetězová kosa, vyrábí to na zakázku, fy si nepamatuju ale je to v Týnci u Břeclavi, ten dělá vinohradní věci včetně sečkovašek, zkusím zjistit tu fyrmu. Ty řetězy jsou tam proto že nože, když brnkneš o větší kameň, tak je zlomíš, ale jestli s tím budeš jezdit jen po poli, které máš čisté, tak tam to nehrozí, vedle ve vinici s tím jezdil Kazach, měl to na krystalu, a ten 3x měnil nože a já jsem mezi tím pomulčoval těma řetězama 5 ha.
http://redir.centrum.cz/r.php?l=t_2_6__ ... cky-sro%2F
Ale tenhle mulčovač myslím není jeho výroby ale pošlu ještě druhý odkaz, to vypadá na ten bílovický od Strýčka,. s tím Ostradickým jsem jezdil a ten nebyl tak složitý na 3 bod
Ale tenhle mulčovač myslím není jeho výroby ale pošlu ještě druhý odkaz, to vypadá na ten bílovický od Strýčka,. s tím Ostradickým jsem jezdil a ten nebyl tak složitý na 3 bod
http://redir.centrum.cz/r.php?l=t_2_6__ ... strycek%2F
to by mělo být od tohoto výrobce
to by mělo být od tohoto výrobce
byly tam nože, já jsem dělal nové z listového péra. Nemáte někdo foto jak to vypadá zespod? Mám pocit že tam někdo dodělával držák nožů a nože (původní)
Tak opět jsem sehnal muzejní kousek který má označení MUK 2,2 a je narozený v roce 1993. Nevíte kdo to vyráběl?
• Stránka 1 z 1