Zkušenosti s Horsch Pronto
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zkušenosti s Horsch Pronto
Dík, mám Pronto od PEKASSu a tady na malé zemědělce serou, takže pokud něco potřebuju, tak se chytám kde se dá.
Samozřejmně je to spojeno s problémy, teď mně teče hydromotor ventilátoru a když jsem zavolal do PEKASSu tak po 4 a půl hodinách jsem se dozvěděl že sada těsnění stojí 8000 kč (16.3.) a dnes je 21.3. a žádné řešení na obzoru.
Samozřejmně je to spojeno s problémy, teď mně teče hydromotor ventilátoru a když jsem zavolal do PEKASSu tak po 4 a půl hodinách jsem se dozvěděl že sada těsnění stojí 8000 kč (16.3.) a dnes je 21.3. a žádné řešení na obzoru.
nám to servisuje Lukrom a máme perfektního servisáka, a jedou okamžitě, máme od nich 4 horsche a další nářadí tak se starají problém je spíš s Němcama myslí si že sežraly půl světa. Mají tam hodně nedodělků a neradi slyší že to mají špatně ale nakonec to celé překopou a upraví jak to má být
tonik píše:Dík, mám Pronto od PEKASSu a tady na malé zemědělce serou, takže pokud něco potřebuju, tak se chytám kde se dá.
Buď v klidu, tahle firma sere na všechny svoje zákazníky. Pod jaký středisko spadas?
Jo Pekass, to je dobrá firma Kamarád měl pujčené rozmatadlo na zkoušku a ještě než mu ho pujčili, už chtěli podepisovat smlouvu na prodej. Jsou to "agresivní prodejci". Člověk jim podá prst a oni mu utrhnou celou ruku.
tele píše:tonik píše:Dík, mám Pronto od PEKASSu a tady na malé zemědělce serou, takže pokud něco potřebuju, tak se chytám kde se dá.
Buď v klidu, tahle firma sere na všechny svoje zákazníky. Pod jaký středisko spadas?
Rakovník (Senomaty), nejvíc mně sere, že s čím se trápim 3 dny, servis by udělal za 3 hodiny. Vloni jsem řešil hydrauliku, pístnice jsou zajištěné lepidlem, takže se musí ohřát autogenem, v pojistnejch ventilech mají bejt gumičky po kterejch neni ani známka, atd.
Takže když jsem po třech dnech zjistil, jak celá hydraulika funguje, tak oprava trvala 3 hodiny.
Je to o tom, že má HORSCH v ČR 4 prodejce a ty mezi sebe nikoho nepustí a kšeft jim neuteče.
Řeším postřikovač a dostal jsem se do bodu, že jsem před týdnem chtěl oslovit jednoho prodejce jako zloděje.
tonik píše:tele píše:tonik píše:Dík, mám Pronto od PEKASSu a tady na malé zemědělce serou, takže pokud něco potřebuju, tak se chytám kde se dá.
Rakovník (Senomaty), nejvíc mně sere, že s čím se trápim 3 dny, servis by udělal za 3 hodiny. Vloni jsem řešil hydrauliku, pístnice jsou zajištěné lepidlem, takže se musí ohřát autogenem, v pojistnejch ventilech mají bejt gumičky po kterejch neni ani známka, atd.
Takže když jsem po třech dnech zjistil, jak celá hydraulika funguje, tak oprava trvala 3 hodiny.
Je to o tom, že má HORSCH v ČR 4 prodejce a ty mezi sebe nikoho nepustí a kšeft jim neuteče.
Řeším postřikovač a dostal jsem se do bodu, že jsem před týdnem chtěl oslovit jednoho prodejce jako zloděje.
Servis ze Stagry je v pořádku. V Pekassu je to průser. Někteří zákazníci už to řeší přes Baywu.
• Stránka 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5