Škoda FOX
• Stránka 1 z 1
Zdeněk B. píše:Martin x píše:Škoda že ten podnik krachnulMožná to mohli dotáhnout ještě daleko.
Liaz jako takový skončil, ale Tedom pokračuje v jeho stopách, základem těchto aut je poslední model vyrobený v Liazu, Škoda Xena.
Pozor Tedom nedělá tahače ( Xeny ) ale sklápěčky, teď momentálně komunální podvozky a doufám že se mu toto auto povede rozmnožit. Není na české stroje !!!

Čest práci !!
Foxer píše:Zdeněk B. píše:Martin x píše:Škoda že ten podnik krachnulMožná to mohli dotáhnout ještě daleko.
Liaz jako takový skončil, ale Tedom pokračuje v jeho stopách, základem těchto aut je poslední model vyrobený v Liazu, Škoda Xena.
Pozor Tedom nedělá tahače ( Xeny ) ale sklápěčky, teď momentálně komunální podvozky a doufám že se mu toto auto povede rozmnožit. Není na české stroje !!!![]()
Nemyslel jsem to tak, že Fox dělá tahače, ale Xena sloužila jako podklad pro vývoj těchto aut..
Re: Škoda FOX
Tedom delal jen maloseriovou vyrobu ci repas starych liaz.Loni mezi znema a repnou kampani kdyz jsem jel na slovensko jsem zahledl nejake tedomy u Trince nejspise jezdi pro zelezarny,byl na to pekny pohled.Co jsem zaslechnul tak firma Tedom truck ukoncila svou cinost...skoda
Re: Škoda FOX
Ano, tedom truck doplatil na spoustu veci a po nekolika vyrobenych vozidlech ukoncil svou cinnost...
• Stránka 1 z 1