MS v orbě
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
- Kuba Medera
MS v orbě
byl jste někdo na MS v orbě v Suchdole
- Kuba Medera
byl jsem tam, a řeknu ti stálo to za prd,stroje tam byly fakt dobrý,ale kdyby si viděl to bahno všude kolem tak by si se zděsil,proto si myslím,že to mnoho lidí odradilo,ale mně to nevadilo,měl jsem sice tenisky,ale ze začátku jsem si dával pozor,ale pak jsem se nas... a chodil jsem tam bahno nebahno,taky to potom vypadalo
- Kuba Medera
stálo to fakt za h...o,mašiny tam byly dobrý,mně se nejvíce líbil kombajn JD 988Oi,Fendt 8350 a traktory Case IH STX 450 Quadtrac a STX 325
- Kuba Medera
mě to táhne od 3 let a nový mašiny mě fakt zajímají,škoda jen ,že v mém okolí nic pořádnýho nejezdí,jenom o žních jsou tady dobrý kombajny,dofám,že na techagru bude i Fendt ... 936,JD 8530,Case IH MX 310,atd....
- Kuba Medera
nejlepší to tam měli ti borci co měli čtyřkolky,já jsem jel přes celou republiku za dobrýma strojema a zas tak špatný to tam nebylo,podle mě to bylo lepší jak Přerov,byl jsem na obouch dvou a v Přerově to bylo chudý,kdyby den před tím nepršelo tak by tam nebylo tolik sr...k,jel jsem se taky podívat na Aleše jak oře
- Jan Sedlák
tak jsem viděl fotky z mistrovství, jsou perfektní. Osobně jsem tam nebyl, ale podle tohoto můžu říct že Mistrovství v orbě, i když ne světové bylo za poslední dva roky daleko na větší úrovni a daleko se představilo víc techniky a bylo k vidění hodně víc toho. Tady to mi připadá na Mistrovství světa v orbě trochu ubohy. Dík patří firmám co se prezentovali, ale bylo toho nějak málo a myslím si že to asi něudělalo dobrou reklamu našemu zemědělství v zahraničí tato prezentace.
• Stránka 1 z 2 • 1, 2