Modely 1:32
- Kuba Medera
-
diskáč,čelní pěch lemken,cambridské válce,nesenej secí stroj,jo řezačky mám taky dvě,ale jednu nesenou a samochod JD 7500
- Kuba Medera
-
Bruder:agrotron 200 a JD 6920
Siku:2xJD 6920S(jeden je na ovládání),DF agrotron 210,MF 8280 Xtra
Universal Hobbies:Claas Celtis 446
ERTL 1:16 :Case IH STX 500 Quadtrac a MX 255 magnum
Siku:2xJD 6920S(jeden je na ovládání),DF agrotron 210,MF 8280 Xtra
Universal Hobbies:Claas Celtis 446
ERTL 1:16 :Case IH STX 500 Quadtrac a MX 255 magnum
Nabízím k odprodeji John Deere 6920 od Bruderu,kupovanej v
Mountfieldu za 511 s VK.
Pokud o to někdo stojíte,tak nabídněte cenu + si k tomu
připočtěte 50-70 Kč. poštovnýho.
Mám to doma asi 3 měsíce.Když jsem to kupoval,tak jsem
do toho byl zapálenej.
Teď se mi to rozleželo a zbytečně mi to leží ve skříni.
Pište na;
ph250@centrum.cz
nebo sem.
Mountfieldu za 511 s VK.
Pokud o to někdo stojíte,tak nabídněte cenu + si k tomu
připočtěte 50-70 Kč. poštovnýho.
Mám to doma asi 3 měsíce.Když jsem to kupoval,tak jsem
do toho byl zapálenej.
Teď se mi to rozleželo a zbytečně mi to leží ve skříni.
Pište na;
ph250@centrum.cz
nebo sem.
To kuba
sice to zabíra dost plochy ale baví mě to a nevadí mí že mi to zabíra velkou plochu ale mit to jen tak v zaslené skříni a jen tak se na to dívat to by mě nebavilo.ja
si během dne příjdu a pojezdím si třeba chvíli a nebo kdyz mam čas tak i několik hodin ,někdy i v noci, my totiž mame na traktorech ,kombajnovi,žezačce a dalších vecech světla a tak jezdíme i vnoci a mame ztobe ne pluhy na zimní údžbu cest od sněhu
sice to zabíra dost plochy ale baví mě to a nevadí mí že mi to zabíra velkou plochu ale mit to jen tak v zaslené skříni a jen tak se na to dívat to by mě nebavilo.ja
si během dne příjdu a pojezdím si třeba chvíli a nebo kdyz mam čas tak i několik hodin ,někdy i v noci, my totiž mame na traktorech ,kombajnovi,žezačce a dalších vecech světla a tak jezdíme i vnoci a mame ztobe ne pluhy na zimní údžbu cest od sněhu
- Zdenek Srytr
Já to mám taky za sklem.Si nemysli ty frááájo, že máš všechno.Samochvála smrdí!
.Já mám sbírku menší, to je pravda,ale jen díky tomu, že to zdržuje pošta, kvůli nějakým dvěma protěžovaným zákazníkům.Já mám tedy Univ. Hobbi.:senážní vůz Quantum 6800S, Atles 936 RZ a po novém roce ( a na to se velice těším) COUGAR 1400.Dále mám od Agrisc Case IH 125 MXU a objednanou řezačku Case IH CHX 620(to vypadá taky velice zajímavě) a od stromu čekám až mi přijde JD 7920.No a jak jsem psal taky čekám na JD 6753 na dálkové ovládání.¨Všechno je to v 1:32.

- Zdenek Srytr
Jenom něco, kdyby Vás to zajímalo: NA stránce http://www.k-shop.cz je prodej JD,když nalistujete modely 1:32 tak tam mají kombajn kov JD 9750 za NEUVĚŘITELNÝCH 4878 kč!!!!!!!A popisek zní: "Velice pěkný kovový model kombajnu,doporučujeme od 3 let. 

- Zdenek Srytr
No mě to taky přišlo jak nesmysl.Jo a nastránce http://www.greenfunstore.com si můžete prohlídnout nový model JD na ovládání.Taky je na www. 3000toys.com Stačí zadat Toys by type pak oddělení FARM najet na John Deere a jste tam.Ještě byla stránka,kde bylo i video, ale tu nemůžu sakra najít. 

- Zdenek Srytr
Já už vím
! JEto na stránce http://www.rcertl.com.Tam je i video!!!Já jsem tak dobrej
.To Kuba Je to v 1:32,kov,Universal Hobbies a cena je zatím něco kolem 2380 kč.Má to otočnou kabinu a rozkládací žací soupravu.Koukni na app.class.com.Celou adresu jsem již někde psalKoukni zpět.

Sbíráte někdo modely zem. techniky z Agrowebu
ja mam taženou řezačku kemper je v uplně nejlepším stavu nic jí nechybi takže bych jí chtěl nabídnout k prodeji její cena je 200 +poštovné kdyby měl někdo zájem ať mi napíše Soukromou zprávu nebo na sigut8@seznam.cz
ja mam taženou řezačku kemper je v uplně nejlepším stavu nic jí nechybi takže bych jí chtěl nabídnout k prodeji její cena je 200 +poštovné kdyby měl někdo zájem ať mi napíše Soukromou zprávu nebo na sigut8@seznam.cz
Naposledy upravil Honza dne 23 pro 2005 16:31, celkově upraveno 2
- Kuba Medera
-
jo díky,já jsem si našel podrobnosti,akorát jsem nevěděl cenu,jinak video JD 9620 v 1:16 na ovládání je na http://www.toytractorshow.com
- Kuba Medera
-
prosím vás,sice to nepatří sem ale je to jedno,nevíte jakej je potřebnej výkon pro lemken gigant? já si ho postavil za STX 500,ale nevím jestli je to akorát nebo je to moc silný
- Kuba Medera
-
tak to abych to rozbil,někde na obrázku jsem normálně viděl MT 845 a měl v tříbodě něco jako štít na tahání dřeva
Zpět na Modely zemědělských strojů