Modely 1:32
- Zdenek Srytr
Tak za kovový traktor s vidlema vepředu jsem dal 402 kč s DPH, a za detailně provedený kovový senážní vůz jsem dal 932 kč s DPH.Cesta mě mohla přijít tak něco málo kolem 200 kč.To obyčejný poštovný za model Case 125 přišlo na 80! kč.Myslím si, že to jsou solidní ceny.A jak jsem psal je to Universal Hobiess
- Zdenek Srytr
Výběr tam mají taky veliký, to je pravda.Myslím u nás( u Mladé Boleslavi),bohužel pro mě je to přeci jen dálka.Ale díky za tip.Je to obec Nekoř u Žamberku?Ptám se, jen jestli je to stejné místo, jak píšeš jméno podniku?
- Jan Sedlák
Nemají k tomu i nějaky farmy, nebo budovy? Chtělo by to i farmu. Třeba i nějaký ten bordel aby tam byl. Ať sou i detaily

- Kuba Medera
-
honzo schovej si ty tvoje keci na jindy,vím,že se mi do teď směješ,ale co jsem napsal,to jsem napsal,a tak to sem pořád nemusíš cpát
- Zdenek Srytr
Oni tam mají 2 typy toho Celtise.Jeden má vepředu vidle a je dražší a ten druhý má závaží.Vyjde asi o 80- 100 kč (podle kurzu) levněji.
Jinak toto bylo dobré hoši.Šijete do něj pěkně.Jak jsem psal,mě se taky nelíbí, co píše.Proč nás tak shazuje!
Jinak toto bylo dobré hoši.Šijete do něj pěkně.Jak jsem psal,mě se taky nelíbí, co píše.Proč nás tak shazuje!
- Jan Sedlák
No jo, ale já vlastně jak mám ty modely vystaveny, já tam už dloho neutíral prach. No tam teda pořádek nebude, už v tom mám chlapi taky "bordel". No je to záležitost na dlouhou trať, uklidit žejo, to než vezmu prachovku.....
Jednou taky tak jedna baba v novinách nadávala na česky zemědělství, jak tam mají jezedáci bordel, rozjezdí cesty ne, no to ji pěkně vypískali potom. Mělo to odvetu a sám předseda AGD Košetice se do toho pustil. To bylo v Zemědělským týdeníku před dvěma letama.
Jednou taky tak jedna baba v novinách nadávala na česky zemědělství, jak tam mají jezedáci bordel, rozjezdí cesty ne, no to ji pěkně vypískali potom. Mělo to odvetu a sám předseda AGD Košetice se do toho pustil. To bylo v Zemědělským týdeníku před dvěma letama.
- Zdenek Srytr
To Honza.Nechápu,můžeš mi to vysvětlit,prosím tě? To není novinka.Díky.
P. S. Taky se ti zdá, že dneska ti mladí lidé jsou nějací réjpavý?Nadáv8 na "bordel" a sám ho má doma.Kubo, Kubo....
P. S. Taky se ti zdá, že dneska ti mladí lidé jsou nějací réjpavý?Nadáv8 na "bordel" a sám ho má doma.Kubo, Kubo....
- Zdenek Srytr
Ještě jednou Honzo.To nemyslím jako narážku na Kubu.Jen by mě zajímala ta tvoje reakce.Pokud to samozřejmě není zase informace, na kterou je uvalené embargo.Děkuji za odpověď.
- Jan Sedlák
Reakce na ten názor v novinách?
Miro myslíš že kombajny mám nechat tak? To si vezmu v létě ten prach z řepky a obalím to v tom ne?
Miro myslíš že kombajny mám nechat tak? To si vezmu v létě ten prach z řepky a obalím to v tom ne?
- Zdenek Srytr
Ale ne.Myslím, to jak jsi psal o tom, že se to bude předvádět na Techagru.To mi nejde do palice.Jinak se chci zeptat, jestli někdo nevíte o dalších českých stránkách, kde se dají sehnat modely.Nemyslím Agrics,Agroweb,Danhel,StromPraha.Ty jsem již objevil.
- Zdenek Srytr
Včera mi laskavě volali z Agrowebu, že mi model JD na dálkový ovládání nestihnou poslat do Vánoc.TAK jim pěkně děkuju.Ale pane Šrýtr, určitě v lednu to přijde.Jsou to blbý 3000 a Vánoce jsou zas za rok, ne?Mimochodem objednávku jsem posílal 28.11. 2005!
Zpět na Modely zemědělských strojů