Existuje na Slovensku obdoba českého FarmWebu ?
• Stránka 1 z 1
- Octaviaman
Existuje na Slovensku obdoba českého FarmWebu ?
Poslední dobou je tady na FarmWebu čím dál víc slovenských dopisovatelů. S touto souvislostí mě napadla otázka jestli je vůbec na slovensku nějaká obdoba Farmwebu s fotkama , diskusí atd..
Octaviaman
To Maclos, já si myslím že Octaviaman položil otázku velice dobře a rozhodně tím nechtěl ani naznačit že by mu vadily příspěvky i z jiných států, já a myslím si že i ostatní jsme rádi že se nám díky vašim příspěvkům o něco víc rozšíří obzor a taky můžeme navzájem porovnávat. Ale nebylo by na škodu kdyby i u vás vzniklo něco na styl tohoto Farmwebu, hlavně musíte mít takové nadšence jako je Martin , Jirka a další kteří tomu věnují hodně svého času a pak zase budeme nakukovat my k vám
.

No ono toho času to moc nesežere ,denně tak 2 hodinky a ted posledni mesic každej den od 15-22hod a nejen muj, ale i Jirkův. No ale zas ma člověk dobrej pocit z toho že se to líbí a ma to velkej uspěch . Tak jen at sem chodi vic dalšich zemedelskych nadšencu ,at ten čas co tomu venujeme neni ztracem zbytečně, řeknete všem co to neznaji at se přijdou podivat na FW 

Re: Existuje na Slovensku obdoba českého FarmWebu ?
mozem vam s plnou platnostou oznamit ze konecne aj na slovensku je taketo iste forum len trosku zaostava v prispevkoch za vasim preto vas srdecne pozivam na diskusiu aby ste obohatili aj vy troskou vasej mudrosti skusenostami radami a tipmi do tohto fora za pochopenie dakujem http://www.agroserver.sk/forum
• Stránka 1 z 1