Klučení křoví
• Stránka 1 z 1
Klučení křoví
Získal jsem pole o lesa kraj lesa tvoří až tři metry vysoké husté křoví přes tři metry vysoké z větví jak prst tlusté převisící do mého pole. Majitel lesa na to kašle. Je to asi 500m. Chtěl bych to křoví něším zlikvidovat - seříznout vertikálně i horizontálně a třeba metr na šířku zmulčovat(možná už na pozemku lesa, ale kašlu na to). Nemůžu pole úzkými stroji do kraje obdělávat. Čím to křoví bezpracně zlikvidovat
?!!!

Re: Klučení křoví
Buclík píše:Získal jsem pole o lesa kraj lesa tvoří až tři metry vysoké husté křoví přes tři metry vysoké z větví jak prst tlusté převisící do mého pole. Majitel lesa na to kašle. Je to asi 500m. Chtěl bych to křoví něším zlikvidovat - seříznout vertikálně i horizontálně a třeba metr na šířku zmulčovat(možná už na pozemku lesa, ale kašlu na to). Nemůžu pole úzkými stroji do kraje obdělávat. Čím to křoví bezpracně zlikvidovat?!!!
Domluv si schůzku s majitelem a potom navštiv životní prostředí. Byť je to křoví, může se stát, že majitel nebo nějaký uvědomělý ekolog by utrpěli újmu

rostlinolékařský zákon a životní prostředí. Majitel je povinnen se starat o svůj pozemek. Pokud zasahuje jeho křoví k tobě tak lze ořezat v době vegetačního klidu.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Buclík píše:Získal jsem pole o lesa kraj lesa tvoří až tři metry vysoké husté křoví přes tři metry vysoké z větví jak prst tlusté převisící do mého pole. Majitel lesa na to kašle. Je to asi 500m. Chtěl bych to křoví něším zlikvidovat - seříznout vertikálně i horizontálně a třeba metr na šířku zmulčovat(možná už na pozemku lesa, ale kašlu na to). Nemůžu pole úzkými stroji do kraje obdělávat. Čím to křoví bezpracně zlikvidovat?!!!
bezpracně sirkama

Podle me by majitel lesa mel ořezat větve zasahující na sousední pozemek. Za nálety na svem pozemku už může majitel. Při normálním hospodaření nemají nálety šanci.
• Stránka 1 z 1