Nákup strojů v polsku
• Stránka 1 z 1
Nákup strojů v polsku
Chci se zeptat chlapi určitě má někdo zkušenost s nákupem v polsku. O kolik je to tam lacinější a kde nejlíp. Přemejšlim o novém fekálu a čeká mi výměna postikovače. Tak jesi se vyplatí si tam proto dojet,nebo tady od překupníka.
Re: Nákup strojů v polsku
Nikdo zvás ještě nenakupoval stroje přímo v polsku?
Všichní nakupujete jako já v minulosti od překupníků?
Všichní nakupujete jako já v minulosti od překupníků?
Nájsť najbližšieho predajcu techniky za hranicami a nakúpiť bez dph. Dohovoriť sa dá určite,poprípade skúsiť pohľadať si konkrétny stroj na www.allegro.pl a povedať mu čo potrebujete. Kúpil som tam lis s baličkou a chodím tam na folie,špagát , oplotky a diely.
Aj traktor je len stroj....
Ahoj, vím, že jdu už trochu s křížkem po funuse, ale zkoušel jsi server http://www.mascus.cz? Inzeruje se tam (nejen) zemědělská technika z celého světa, takže i z Polska a jiných okolních států, takže si můžeš porovnat, zda se ti to vyplatí. Zrovna v Polsku Mascus začínal, a tak je tam dost známý.
Chlapi nemá někdo novou zkušenost s nákupem za hranicemi naší vlasti ? Konkrétně rakousko, ceny nových stroju se mi tam zdaj příznivější a daleko lepší výbava, ale dnes sem mluvil z bankéřem z Deutsche leasing, a tvrdil že nějaké komplikace tam jsou. Prý jim to zaplatí až bude stroj u nás přihlášen, což se rakušákum moc nechce Ze byl občas problém hodit to u nás na značky (absence vzduchových brzd...) a od ministra se mi traktor kupovat nechce tak nevím
Před 8 lety jsme kupovali traktor v rakousku. Cena byla o 150 000,- nižší a se servisem taky nebyl problém (cca 80 km od bydliště). Přihlášení bylo horší kvůli eurolistu, ale řekl bych že to bylo kvůli nevědomosti úřadu.
Ahoj dík za odezvu, dělali ste od nich než záruční servis, nebo s nima spolupracujete pořád ? Já mám problém s domluvou, páč sem výuku jazyku asi malinko flákal
Co chceš kupovat za stroj? a kde? V Rakousku je několik prodejců, co zaměstnávají Čechy a s domluvou není problém. Jinak třeba absence vzduchových brzd nemá vliv na přihlášení.
Ahoj, chtěl bych Holanda t 5.105 EC, a u koho ještě nevím, zkoušel sem asi 3 prodejce a ani jeden česky neuměl
• Stránka 1 z 1