PROSPEKTY
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
PROSPEKTY
omlouvám se pokud to tu je ale nenašel jsem to.Chci se zeptat jestli nevíkde se dají přes net objednat(nejlépe zdarma) prospekty zem tech. někdo to jít snad musí at se třeba myslej že jsem potencionální kupující tak určitě něco zašlou tak budu rád jestli o něčem víte.
jj já sem si normálně našel jejich hlavní mail ten tam najdeš ted přesně nevim jak zní ale ten najdeš a normálně sem jim poslal email
mymo jiné jsem tam napsal že máme jejich manipulátora a že jsme maximálně spokojeni a a napsal jaký prospekty bych chtěl oni to poslaly + tam daly novej katalog všeho co maj a nějaký pozvánky na akce. jinak mně přišlo asi 6 prospektů ale pěknejch žádný 2 stránkový lístečky ale pěkný "knížečky".
mymo jiné jsem tam napsal že máme jejich manipulátora a že jsme maximálně spokojeni a a napsal jaký prospekty bych chtěl oni to poslaly + tam daly novej katalog všeho co maj a nějaký pozvánky na akce. jinak mně přišlo asi 6 prospektů ale pěknejch žádný 2 stránkový lístečky ale pěkný "knížečky".
Když už tak už. Objednaval sem si nějake věci od TOKA a nedošel mi kalendař. Přišel dneska ve specialni obalce a navic asi za to poslali aj docela hezký prospekt k Fastraku. Žádny takový plakatovy system jak na TechAgru ale asi 1cm tlustá knížečka.
Řekl sem do žní, je po žních. Zítra s ním jedu naposled.
- Jan Sedlák
A to posílají prospekty od Fastraca jako původní řady 3220 nebo už i "knížečky" jak říkáte od 8250 a 3230?
- Milan Šváb
No to já jsem si nechal poslat prospekty od 5 firem-Agrima,Agrall,Toko,N+N Košátky,Strom Export. Jako první přišly od Agralla nechal jsem si poslat od Lexíka 600 a Jaguara prospekty jsou moc pěkný.Pak přišly od TOKA nechal jsem si poslat od Fastracu a návěsy Fligel pěkný knížečka od Fastracu a byl jsem zas moc spokojem. E-maily jsem posílal v něděli od Agrallu přišly v uterý od Toka ve středu.Ve čtvrtek jsem už nedoufal že ještě nějaký příjdou,ale ve čtvrtek mě přišel e-mail z Agrimy že dotyčný pán byl na exkurzy v NH a že jse mě moc omlouvají za spoždění,a to jsem napsal že jsem fanda ne že bych měl zájem o koupi.A ještě mě napsaly že když budu chtít že mě pošlou další.Takže je čekám v pondělí.Stále nepřišly od N+N od kterých jsem si nechal poslat nějaký podrobnější prospekt od Proximy.A taky se Stromu.A jestly nepříjdou budu si o těchto 2 firmách myslet své sice jsi ani jeden s těch výrobku nekoupím ale protu firmu je to přece dobrá reklama né?Jinak vstřícnost tech 3 zbývajících je velmy dobrá.
- Milan Šváb
to john:Od Agrimy to byly prospekty od TM a TG a s mlátíček CX a CR.A prý mě pošlou i výrobní program NH.
- Milan Šváb
No já nevím já jsem jim napsal v neděli na e-mail info@agrall.cz a v úterý už jsem je měl doma.
já sem psal do agrimy o T8000 a další do týdne mně to přišlo a prospekty pěkné jinak mně už přišly prospekty od rcg-agromex a 900 řadu měly jen v němčině ale prej aš bude cz verze tak zašlou jinak moc pěkné ale kdybych měl shrnout vše co mně zatim přišlo tak vítězí Toko a John dle velikosti A fendt obsahově jinak se vším spokojenost až na zetor kterej poslal jednostránkový paírek v obálce zde je vidět kam to spěje.
- Milan Šváb
No já jsem jsi vždicky našel kontakt přímo na prodejce.Jedině na Toko jsem psal na jejích hlavní e-mail
• Stránka 1 z 2 • 1, 2