Forterra 150 HD - odpružená náprava
• Stránka 1 z 1
Forterra 150 HD - odpružená náprava
Dobrý den,
na namazání odpružené nápravy ZETOR FORTERRA HD 150 je doporučené speciální PTFE mazivo.
Pokud tento produkt řešíte, kontaktujte mne.
Pomáhám řešit doporučení olejů a maziv - jsem v tomto oboru certifikován jako tribotechnik a tribodiagnostik.
Poradenství provádím zdarma.
na namazání odpružené nápravy ZETOR FORTERRA HD 150 je doporučené speciální PTFE mazivo.
Pokud tento produkt řešíte, kontaktujte mne.
Pomáhám řešit doporučení olejů a maziv - jsem v tomto oboru certifikován jako tribotechnik a tribodiagnostik.
Poradenství provádím zdarma.
Re: Forterra 150 HD - odpružená náprava
nuž mažu dle specifikace výrobce. žádného laborování se nedopouštím. Není tudíž třeba rady vystudovaného odborníka.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- Mr.Equable
jak olejové náplně, tak mazací tuk je doporučen výrobcem. Co se týče tuku, tak po poradě ze servisákem vybrán optimální neorigo.
Práce je to těžká, namáhavá a nikdy nekončící. Všichni jsme se pro ni rozhodli dobrovolně. Alespoň já jsem se rozhodl dobře. Do "fabriky" bych se nechtěl vrátit.
Náhled do mazacího plánu Forterra HD 150.
Zaznamenal jsem zvýšený zájem od servisních středisek, proto jsem tento údaj uvedl.
Je samozřejmě na každém co a kam si dá. Je jen třeba uvědomit si, že i mazivo je konstrukční prvek.
nevím jak ostatní, ale já osobně vezmu mazací plán, zajdu do prodejny olejů, tam se vytasím s požadavky výrobce a oni doporučí vhodný olej. Většina výrobců má na svých stránkách možnost výběru olejů a maziv a tak lze postupovat i touto cestou. Jediné z čeho mám strach je "pančování" olejů
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
• Stránka 1 z 1
Zpět na Oleje, maziva, filtry, paliva....