Zetor 4011(vše)
• Stránka 1 z 1
- Alexandr Mucha
Zetor 4011(vše)
Při jízdě z prudkého kopce se mi občas stane, že mi vypadne rychlost ( resp. vždy vypadne páčka redukce a tím se traktor dostane do neutrálu), mám za to, že chyba je pravděpodobně ve vidlici rychlostní skříně, trochu jsou ojeté zuby. Máte někdo podobnou zkušenost popř. radu ? Majora už mám 25 let, nikdy předtím se to nestalo. Díky .
Re: Zetor 4011(vše)
Skús vymeniľ zaisťovací kolík,ktorý je súbežne s páčkou na pevodovke.(unavená struna nad guličkou)
- Alexandr Mucha
Nemáte někdo přehled, jestli najdu někde na netu ceník náhradních dílů pro Z 3011,4011 ?
- stano 4011
ten cenik bude problem ,v dnesnej dobe neexzistuje pravidlo ze co stoji v jednej predajni tak to stoji aj v druhej o 400 km dalej ,clovek je rad ked zozenie nieco co pasuje ,pasuje bez uprav ,je tooriginal , a najvecsi uspech je ked to je ceskej vyrobi a nie polskej ,mne vyhadzuje 3 a poistny srob som dal novy a este som poblozil strunku ,paka redukcie mi parkrat vyskocila ale preto ze bola slabo zaradena
zetor to je znacka , s nim se ti to nepomacka
Nazdar chlapi Kamarád shání střechu na 4011 ještě tu starou kulatou jak byly ty kabiny s rámem. Jen ten laminát. Nikde to nemají a prej ani nevyrábí. nevíte někdo jesi se někde ještě oběvujou nebo jesi se tím někdo zabejvá a třeba by jí udělal?
kordl píše:Nazdar chlapi Kamarád shání střechu na 4011 ještě tu starou kulatou jak byly ty kabiny s rámem. Jen ten laminát. Nikde to nemají a prej ani nevyrábí. nevíte někdo jesi se někde ještě oběvujou nebo jesi se tím někdo zabejvá a třeba by jí udělal?
Vyrábí ji Poláci. K sehnání v Agrozetu za nějakých 2000,- . Chtěl jsem ji přes ně také koupit.
A odkud si? Že ji u vás v agrozetu maji. Tady na budějovicku v agrozetech je nemají a ani už o nich neví.
U čtyřicítky mám skříň převodovky trochu vymletou v místě hřídele pedálů, kde je také gufero. Tyč jsem nechal vyvařit a vysoustružit, protože byla vyjetá, ale pomohlo mi to jen trochu, je tam vůle a teče mi tudy olej kolem hřídele. Mám pocit že jsem někde slyšel variantu, že ta malá elipsa ve skříni by mohla jít spravit jistým tmelem, který zatvrdne a nahradí litinu. Nevíte , jestli jsem to slyšel dobře a jaký je postup a značka toho přípravku ? Díky ...
kordl píše:A odkud si? Že ji u vás v agrozetu maji. Tady na budějovicku v agrozetech je nemají a ani už o nich neví.
Kousek od Tábora. Když jsem tam byl pro blatníky, tak mi ji sami nabídli a že mi ještě zjistí cenu, na kolik by mě vyšla.
- martin1807
Dobry den mam na vas jednu otazku neustale mi viteka brzdov kvapalina a chcem vymenit brzdoove valce no bohuzial neviem presny tip valcov na tento traktor prosim nevie to niekto a nema po pripade niekto na predaj???
dakujem
dakujem
Zdravim, shanim levně pneu na Z 4011 14,9/13-28 muže byt i použité kdybyste nekdo vedeli prosim napiste- specha to
• Stránka 1 z 1