Zetor 5748
• Stránka 1 z 1
Zetor 5748
Chlapi mám možnost koupit zetor 5748. doma mám Zetor 7011 jezdím jen do lesa na jaře a na podzim pro pár soušek. mám les na velkým kopci a když ta souška je strom jako bejk tak to nestačí. potřebuju něco s předkem a aby to moc nežralo. Ted mám nabídku na koupi 5748 po GO. mám to vzít jde o luxusní traktor a za málo peněz s malou spotřebou. nebo bych scháněl 5245. Nechci nic jako např. 7745 protože je to drahé a má to na muj rozsah velkou spotřebu. Poradte mi prosim jestli mám vzít 5748 nebo 5245? Díky moc za rady.
Re: Zetor 5748
takhle pokud má ta 5748 těžký předek tak jo ale jestli má lehký tak je tam trochu problém při opravě spojky na přední náhon jinak tam neni takovej komfort jak v 5245
no jsou tam takové bronzové(měděné)lamely a je jich tam hafo no a ty jak se časem opoztřebují tak ti nebude fungovat předek
Ak je tá 5748 za slušnú cenu, bral by som ju, možno je trocha menej obratnejšia ako 5245, ale ťažší predok a väčší rázvor pri ťahaní v kopcoch určite oceníš. Niekto si sťažuje na spojku v prednej náprave, niekto na slabé kĺby polosí ale keď sa to poriadne spraví, tak to vydrží dosť, 10 rokov po GO prednej nápravy nám stále slúži na poli, aj v lese.
Jo jasně já bych stejně radši tu 5748. Díky za pomoc při rozhodnutí. Já se k traktoru chci pěkně chovat takže si myslim že když je po GO a nebo když si udělám GO tak to bude dobrý. Ještě jednou díky za rady.
• Stránka 1 z 1