zetor 6745
• Stránka 1 z 1
zetor 6745
no to sem se ptal no mi jsme ho chtěli koupit víš.ale tet jsme koupili zetor 6745! Tak se ptam na něj!
Vlastik Br.
nejdřív si přečti na co se reaguje a potom něco piš nikdo tu nepíše ře to bude tahat 30tkou3011 píše:No tak to bych chtěl vidět za co bys ho u třicítky asi zapřahl nehledě na to že i do tý 6745 není vhodbý jelikož má na 8kubík slabí agrohák tam si koledujete jen o pořádný průšvich kdo stím chcete jezdit.

david píše:nejdřív si přečti na co se reaguje a potom něco piš nikdo tu nepíše ře to bude tahat 30tkou3011 píše:No tak to bych chtěl vidět za co bys ho u třicítky asi zapřahl nehledě na to že i do tý 6745 není vhodbý jelikož má na 8kubík slabí agrohák tam si koledujete jen o pořádný průšvich kdo stím chcete jezdit.
Já jsem taky nepsal nic o tahaní ,ale reagoval jsem tam na to že jezdit s kopce s prstem v nose s třicítkou a zasebou mít 8000l fekal je uplný nesmysl!!!Tak se laskavě nauč číst a pak reaguj pro změnu v čas!Nehledě nato že máš na obrázku pěknýho newholanda a o třicítce asi nevíš nic!
Farmař
Re:
Peetan píše:3011: Přečti si Frantův příspěvek, nad tím se zamysly a věř, že je to správný a směrodatný postřeh.
Není se nad čím zamýšlet!Každý traktor má povolenou maximální tažnou sílu.Pokud někdo z vás neví kde se kouknout tak existuje také ještě literatura pokud nemáte na pravém zadním blatníku štítek nebo výrobní štítek v kabině řidiče.a pokud franta chce jezdit s kopce sprstem v nose tak ať se pak nelekne až nebude mít žádný vzduch, protože by si taky mohl těmi prsty dosti ublížit.a pokud neví jak vypadá kopec tak ať se přijede podívat do Sněžného v Orlických horách tam mu rádi půjčíme třicítku s plným osmikubíkovým fekálem a pod kopcem na něj rádi počkamé(s funebrama),samozřejmě i dalším dáme rádi šanci
Farmař
• Stránka 1 z 1