zetor 3011 elektro instalace
• Stránka 1 z 1
zetor 3011 elektro instalace
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo schéma elektro instalace na zetor 3011 pořád mi tam blbne elektrika tak sem se rozhodl že si ji předělám ale nemám schéma
.Nemáte ho někdo?

Re: zetor 3011 elektro instalace
Já to schéma mám v příručce k Z 2011, 3011, 4011 , můžu ti ho ofotit digitálem, scener nemám. Jestli chceš, tak mi napiš tvůj email.
Dobrý den, našel jsem Vaši diskuzi o elektroinstalaci na 3011. Chtěl bych Vás touto cestou také poprosit zada by jste mi poslali toto schéma. Děkuji moc s pozdravem J.Houdek
- ondra.pimo
Dobrý den, když už je tu tolik lidí co chtějí poslat elektroinstalaci, tak je mi blbé žádat též. Ale byl by jste tak hodný a poslal mi ji taky. Nějak mě tam zlobí dobíjení a chtěl jsem se podívat jestli ji mám dobře zapojenou. Předem díky O. Bastl
dobry vecer,
jelikoz jsem se tu docetl o elektroinstalaci na tenhle typ zetoru, chtel bych o nej tez poprosit. rozhodl jsem se do G.O. celeho traktoru po 40 letem pouziti v zemedelstvi. je totiz znacne opouzivany
doma mam k dispozici sice nejake knizky o tomhle stroji, ale tuhle vec bohuzel nemam. tudiz bych byl velmi rad, kdybych mel tenhle material k dispozici. muj mail: k5ynd1@gmail.com dekuji.... 
jelikoz jsem se tu docetl o elektroinstalaci na tenhle typ zetoru, chtel bych o nej tez poprosit. rozhodl jsem se do G.O. celeho traktoru po 40 letem pouziti v zemedelstvi. je totiz znacne opouzivany

• Stránka 1 z 1