Zetor vyberac silaze rada!!!
• Stránka 1 z 1
Zetor vyberac silaze rada!!!
Dalo by sa zohnat alebo poziadat o pridelenie techniceho preukazu na Zetor 7045 vyberac silaze?mate s tym skusenosti? vopred dakujem.
Re: Zetor vyberac silaze rada!!!
jde to. já to absolvoval taky, koupil jsem vyběrač siláže a postavil ho na značky.Nevím jak je to teď, ale já potřeboval žádost od policie (teď to bude asi už úřad)k otypování pro STK tam mně po kontrole dali známky na půl roku. s potvrzením a známkama jsem zašel na policajty (teď to bude úřad) tam mně vydali SPZ
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Taky jsme nedávno z vyběrače siláže vymontovali traktor a stavěli jsme ho na čísla,ale museli jsme mít jiný techničák.
v ktorom roku ste to prihlasovali?
no neviem ci takyto postup bude platit aj na Slovensku. nedalo by sa to tak ze by som napisal do zetoru a za prislusny poplatok by mi podla stitku vydali TP?
no neviem ci takyto postup bude platit aj na Slovensku. nedalo by sa to tak ze by som napisal do zetoru a za prislusny poplatok by mi podla stitku vydali TP?
jednodužší bude zajít si na úřad který vydává značky. (zetor značky nevydává to dělá příslušný úřad) tam se zeptej jak to jde. ale myslím si že to nebude až tak složité, zetor je klasický traktor jeho provoz je schválen. Jde jen o to že STK ti neudělají bez značek a značky ti nedají bez STK. Tudíž to musíš z někama rozmotat. nejjednodužší je zajít na úřad tam by ti měli dát nějakou žádost o otypování s tou zajdeš na stk,tam traktor prohlédnou jestli odpovídá zákonu a vydají ti známky na půl roku.na základě tohoto dostaneš značky.Není to až tak složité akorát to stojí peníze
bold píše:jednodužší bude zajít si na úřad který vydává značky. (zetor značky nevydává to dělá příslušný úřad) tam se zeptej jak to jde. ale myslím si že to nebude až tak složité, zetor je klasický traktor jeho provoz je schválen. Jde jen o to že STK ti neudělají bez značek a značky ti nedají bez STK. Tudíž to musíš z někama rozmotat. nejjednodužší je zajít na úřad tam by ti měli dát nějakou žádost o otypování s tou zajdeš na stk,tam traktor prohlédnou jestli odpovídá zákonu a vydají ti známky na půl roku.na základě tohoto dostaneš značky.Není to až tak složité akorát to stojí peníze
chcel by som vediet ci ten Vas vyberac silaze mal technicky preukaz, pretoze ten moj nema TP, lebo nechodil po cestach
neznám vyběrač siláže který by měl SPZ. To je totiž samochodný stroj a ten nepotřebuje SPZ (to samé jsou nakladače, buldobagry a pod)
Tudíž ani můj vyběrač neměl SPZ. Našel jsem i dopis od Dopravního inspektorátu kterým žádá o provedení STK se slovy : DI vezme vozidlo do evidence, stanice STK provede kontrolu ,nejedná se o stavbu.
Tudíž ani můj vyběrač neměl SPZ. Našel jsem i dopis od Dopravního inspektorátu kterým žádá o provedení STK se slovy : DI vezme vozidlo do evidence, stanice STK provede kontrolu ,nejedná se o stavbu.
bold píše:neznám vyběrač siláže který by měl SPZ. To je totiž samochodný stroj a ten nepotřebuje SPZ (to samé jsou nakladače, buldobagry a pod)
,,technicky preukaz" a ,,SPZ" su dve odlisne veci na Slovensku to chodi tak ze ked chcem prihlasit traktor potrebujem :
1. tecnicku kontrolu ktoru mi vystavia na zaklade tecnickeho preukazu ktory nemam!!!
2. emisnu mi tiez vystavia na zaklade technickeho preukazu ktory nemam!!!
3.vypisem si ziadost o evidenciu vozidla udaje opisujem z technickeho preukazu ktory nemam!!!
4.zaplatim zakonnu poistku
5.policajti urobia a odovzdaju SPZ
Jedine co traktor ma je identifikacny stitok ,preto sa pytam ci je mozne prihlasit tento vyberac bez technickeho preukazu
• Stránka 1 z 1