Přihlašeni Zetoru 5718
• Stránka 1 z 1
- ZETOR 5718
Přihlašeni Zetoru 5718
Zdravim nevite někdo jestly se dá přihlasit traktor zpět do evidence když mam pouze maly techničak? A nema ani značky.Diky všem za odpovědi.
Re: Přihlašeni Zetoru 5718
jestli je trvale odhlaseny tak neda pokud se znacky a technicak pouze ztratily tak je asi stale v evidenci je potreba vice informaci hlavne jakym zbusobem byl nabyt a jak prisel o znacky v malem technicaku je prece SPZ a majitel
- ZETOR 5718
Trvale, Koupily jsme ho asi před 12 lety od Jzd a a ti nam tvrdily že jsou značky v depozitu. Jenže jeden znamej organ mě to zjištoval a traktor je vyřazen trvale, ale tvrdil mě že by to snad nějak šlo!
vsechno nejak jde kdyz znas ty spravny lidi ale normalni legalni cestou to ani nezkousej schudnejsi by bylo koupit doklady jinak pokud by byl v depozitu tak to se odebira malej technicak a znacky velkej zustava doma
- ZETOR 5718
to jo ale 20tisic za papiry nedám Za to mám druhej vrak.
je-li vozidlo trvale odhlášené, tak to "trvale" označuje časovou hodnotu. Čili nejde. Bohužel. Malej OTP (dnes se tomu nadává zase nějak jinak) není evidenční doklad,ale doklad o evidenci, čili jen osvědčení a nikdy nebyl problém ho "ztratit". A zase najít. To asi vysvětluje jeho existenci u toho stroje
prostě smůla. 20tis. za doklady je vážně zlodějna.

Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
- ZETOR 5718
Jo dneska se mě ozval borec,že má doklady 25 tisíc to mu teda nedám... V agrosortu Podivín je 6911 s dokladama pojizdny za 25 tisíc teda vrak. To teda zni líp než samotne doklady že?
určitě, zbytek ještě rozprodáš. Ovšem moc tomu nevěřím, koukl jsem na stránky a budou to zase papíry. Sami rozprodávají díly a dost draze. Takže že by byl pojízdnej Z69 a s papíry za 25....blahopřeji, držím palce.
Každý pokrok jde pomalu,ale ani Řím nepostavili přes noc!
• Stránka 1 z 1