Zetor 7245 -cislo podvozku
• Stránka 1 z 1
Zetor 7245 -cislo podvozku
Chlapy potrebuji poradit,nemuzu najit na zetoru 7245 cislo podvozku ,,muzete mi poradit kde se nachazi ,,nasel sem jenom stitek v kabine ,cislo motoru sem nasel nad starterem to nebyl problem děkuji
Re: Zetor 7245 -cislo podvozku
na litinove konzoli predni napravy na prave strane v miste kde je prisroubovana k motoru
dekuji,,a muzu se jeste zeptat ,,prijde mi ze cislo motoru nad starterem je upravovany ,prijde mi ze ty raznice jsou male nejake 8 mm ,,jaky tam jsou original ,zajima mne jestly si s tym nekdo hral nebo nee, dekuji
ted nevim velikost cisel a traktor nemam zrovna po ruce ale asi bude stejna jako u podvozku ale na cisle motoru nezalezi i kdyz nesohlasi tak se nic nedeje a z tecnicaku se muze vymazat horsi by bylo kdyby to cislo se naslo v databazi kradenych
To sem nevedel ,zatim ten podvozek nemuzu najit
, budu delat evidencni kontrolu na STK ,,tak co je vlastne bude zajimat ? cislo podvozku ,,pak teda ten motor 7201 typ ,jeste stitek v kabine ? a to by mnelo byt vse ,nebo ne

je to na te zbrousene plose ted nevim z hlavy jestli pod nebo nad drzakem predniho zavazi k te STK pokud je cislo motoru uvedene v TP tak se na nej podivaj v pripade ze nesouhlasi tak to napisi do zpravy a je mozno na inspektoratu si jej nechat vyskrtnout stitek v kabine se take kontroluje a kdyz se nenajde cislo podvozku tak rozumny technik rekne at si ho tam vyrazite protoze mohl byt vymeneny ten dil a byrokrat to napise do zpravy jako zavadu a tim traktor neprojde evidencni kontrolou ja bych ho tam vyklepl a usetril si starosti
jj jasny,,moc dekuji ,moc jste mi pomohl ,je pekny ze to tady na tom internetu takhle pekne funkuje ,,ze se najdou lidi co poradi ,ja na ten podvozek musim kouknout poradne nedari se najit ,,ale najde dekuji
tady jsem jen tak narychlo nasel navod to umisteni je na strane 11 je to sice na 73 ale je to to same http://www.cals.cz/zetorservice/files/1 ... 340_CZ.pdf
• Stránka 1 z 1