zetor 105 40 nemaže
• Stránka 1 z 1
- Tomáš Miška
zetor 105 40 nemaže
zdar lidi potřebuju poradit při orání mi přestal mazat motor z ničeho nic olej tam je aj jsem ho skusil vyměnit a dát nový filtr a pořád nic nemáže nevíte někdo čím by to mohlo být děkuji za odpověď
Re: zetor 105 40 nemaže
Tomáš Miška píše:zdar lidi potřebuju poradit při orání mi přestal mazat motor z ničeho nic olej tam je aj jsem ho skusil vyměnit a dát nový filtr a pořád nic nemáže nevíte někdo čím by to mohlo být děkuji za odpověď
Jak nemaže? Aby jsi zjistil jestli opravdu nemaže tak je nejlepší sundat kryt vahadel a natočit ho,pokud se tlačí olej kolem vahadel tak maže motor a chyba je jen v signalizaci (čidlo a pod).
Pokud to fakt nemaže tak může být sřihlý kolík na čerpadle, popřípadě problém se sacím košem (ucpaný, povolený)
Měníš olej v pravidelných intervalech?
Jak jsi dojel domů když to přestalo mazat?
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- lukasbranka1
-
kdys mam nekde tenhle problem tak prvni co udelam tak sundam cidlo a misto nej dam skutecny manometr (o kterm vim ze je OK)a pak start a je to jasne jestli maze a nebo je to nekde v elektrice
mehanicke veci uz tady byly receny s tim souhlasim
pozor pokud si neoveris ze to fakt maze tak bych s tim nejezdil nestartoval treba se to da zachranit vymena cerpadla je urcite levnejsi nez generalka
mehanicke veci uz tady byly receny s tim souhlasim
pozor pokud si neoveris ze to fakt maze tak bych s tim nejezdil nestartoval treba se to da zachranit vymena cerpadla je urcite levnejsi nez generalka
- Tomáš Miška
no manometr jsem tam už dával a nic je problém v čerpadle zítra to budu kuchat naštěstí se to nekouslo a dom se to dovezlo na přepravníku takže se stim nejelo
Měl jsem stejný problém na 10540,byl tehdy ještě v záruce a pro servis to byl těžký oříšek.
Na manometru to neukazovalo nic,čerpadlo dávalo dost.
Nakonec to bylo tím,že se v hlavním olejovém kanálku vytočila tzv.tryska.
Jestli ti to udělalo z ničeho nic,tak to bude možná tímto,ale to poznáš,až shodíš vanu a mrkneš na čerpadlo.
Na manometru to neukazovalo nic,čerpadlo dávalo dost.
Nakonec to bylo tím,že se v hlavním olejovém kanálku vytočila tzv.tryska.
Jestli ti to udělalo z ničeho nic,tak to bude možná tímto,ale to poznáš,až shodíš vanu a mrkneš na čerpadlo.
• Stránka 1 z 1
Zpět na UŘ III - Proxima, Forterra, Maxterra......