Fórum
• Stránka 1 z 1
Fórum
V rámci "Revitalizace" celého FarmWeb Fóra, bych velice rád poprosil všechny uživatele o trpělivost v případě jakýchkoliv problémů zde.
Veškeré Vaše návrhy na zlepšení, úpravy, či opravy "našich chyb" velmi rádi uvítáme.
V průběhu měsíce Prosince se můžete těšit na nový vzhled tohoto Fóra a několik dalších úprav.....
Předem děkujeme za návrhy a spolupráci......
Za FW Team Jirka D, alias cocik007
Veškeré Vaše návrhy na zlepšení, úpravy, či opravy "našich chyb" velmi rádi uvítáme.
V průběhu měsíce Prosince se můžete těšit na nový vzhled tohoto Fóra a několik dalších úprav.....
Předem děkujeme za návrhy a spolupráci......
Za FW Team Jirka D, alias cocik007
Re: Fórum
chlapi, je to vaše fórum. Diskuze zde vedené jsou většinou na úrovni. Na "mladické" otázky je zde odpovězeno většinou bez urážek. Každé vybočení z pravidel je zašlapáno do země samotnými návštěvníky. Je to jedno z nejslušnějších fór. Pokud chcete vylepšovat tak směle do toho, avšak decentně. Každopádně přeji mnoho zdaru a více zodpovědných a slušných návštěvníků.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Tak jsem zde a jdu konečně na tomto foru vstřebat změny a pod., bylo to fakt dlouhé přerušení. Jo předem děkuji za gratulace jako prvnímu diskutérovi po technickém přerušení fora. Přeji všem štastné vánoce !
... Po prvních pár minutách brouzdání na tomto foru musím konstatovat, že to může být moc dobré - tedy úprava fora šla k lepšímu , zvykneme si na rychlé zpřehlednění.. a j. Doufám, že tam někde najdu rozdělení traktorů - zetorů do jednotlivých skupin UŘ, tak jak jsme navrhovali s boldem, zatím za ten velmi krátký čas jsem to nepostřehl. Díky adminové !
... Po prvních pár minutách brouzdání na tomto foru musím konstatovat, že to může být moc dobré - tedy úprava fora šla k lepšímu , zvykneme si na rychlé zpřehlednění.. a j. Doufám, že tam někde najdu rozdělení traktorů - zetorů do jednotlivých skupin UŘ, tak jak jsme navrhovali s boldem, zatím za ten velmi krátký čas jsem to nepostřehl. Díky adminové !
to sandy: Díky napadení FW hackerem trvalo zprovoznění fóra déle, než jsme všichni čekali. Všechny úpravy zatím ještě neproběhly, ale máme v plánu do konce roku všechno dodělat do závěrečného stavu.
Takže návrhy stále přijímáme......
Předem díky....
Takže návrhy stále přijímáme......
Předem díky....
Vážený týme FW. Vzhled jest nový ale hlavně funkční. Bohužel útoky na podobné fóra jsou vedeny často velmi brutálně. Přeji vám mnoho sil, pro zachování vaší trpělivosti a práce kterou máte s tímto fórem. Každopádně veselé svátky a vše nejlepší do nového roku. BOLD
Děkuji správcům za obnovení provozu, dobrá práce. I ten vzhled se mi líbí, jen ty nové příspěvky by mohly být lépe "vidět". Taky bych uvítal nějakou zprávu na FW o tom ,že je forum již v provozu.Po prvním týdnu jsem to již přestal forum zkoušet a přišel na to až nyní náhodou... Hezké svátky všem učastníkům
Cociku, co ty tvoje otazníky ? No, ale já jim rozumím, divíš se , zrovna tak jako já, kam se poděli ti všichni členové, kteří se tady v minulosti šli přetrhnout v diskusi a teď jsou buď nemocní, což jim musíme popřát rychlé uzdravení, nebo odešli ke konkurenci a zapoměli na cestu zpátky, nebo jsou uražení, že nebyli vyrozuměni o znovunaběhnutí fora, nebo snad kombinace všeho. No, zatím mám takový nepříjemný pocit. Že by to byli zběhové ? No hlavně, aby to nebyli záškodníci.. ! Taky jsem se trochu podíval do mého policejního vyhledavače a zjistil jsem, že např. za období od 1. 12. 2013 přibylo pouze asi 7 členů, přitom za poslední týden v listopadu jich přibylo například 8, za stejné období ( od 1. 12. ubylo ( do archivu asi ..) 4120 příspěvků a témat ubylo celkem 35. Když se dívám, kdo je přítomen, tak většinou registruji pouze ty slavné roboty a pak pár čumilů, málokdo se tady přihlásí, to už musí "bejt". Moje častá resp,.nejčastější návštěvnost byla v sekci d í l n a, jenže, tam už 2 dny není ani ťuk , jak to vidíš Ty? Tuším, že se to trošku časem asi zlepší ,ale stejně ... ? Doufám že neplatí, kdo se ptá, nic se nedozví...,
Borci, šlo by odstranit ze spodní části lištičku "přejít na" když po ní přejedu tak se mně rozbalí celá lišta přes celou obrazovku, což ve mně rozvášní adrenalin a než se zorientuji kudy ven, tak rozšlapu myš. Nechal bych to pouze nahoře, popřípadě změnil na lištu "jít nahoru". Dík
P.S. Ale klidně mně pošlete do zádele
P.S. Ale klidně mně pošlete do zádele
Otazníky tam byly a jsou pouze jako "testovací" příspěvek.. témata mizely pouze ty naprosto o ničem a stará nezodpovězená témata a inzeráty.. Místo kritiky navrhni prosím změnu, co by mohlo pomoci zvednout návštěvnost!!! zde se už řeší víceméně "drobnosti" o nákupech a opravách. vše ostatní je na FW. 2 dny v dílně není ani ťuk asi proto, že se na opravování přes vánoce každej vy***e a krom toho je tam už tolik různých oprav, že jednou se to prostě vyčerpat musí:-D
Bold - mám stejný problém, s oběma tlačítky, nahoře i dole:-D
Bold - mám stejný problém, s oběma tlačítky, nahoře i dole:-D
sandy píše:Cociku, co ty tvoje otazníky ? No, ale já jim rozumím, divíš se , zrovna tak jako já, kam se poděli ti všichni členové, kteří se tady v minulosti šli přetrhnout v diskusi a teď jsou buď nemocní, což jim musíme popřát rychlé uzdravení, nebo odešli ke konkurenci a zapoměli na cestu zpátky, nebo jsou uražení, že nebyli vyrozuměni o znovunaběhnutí fora, nebo snad kombinace všeho. No, zatím mám takový nepříjemný pocit. Že by to byli zběhové ? No hlavně, aby to nebyli záškodníci.. ! Taky jsem se trochu podíval do mého policejního vyhledavače a zjistil jsem, že např. za období od 1. 12. 2013 přibylo pouze asi 7 členů, přitom za poslední týden v listopadu jich přibylo například 8, za stejné období ( od 1. 12. ubylo ( do archivu asi ..) 4120 příspěvků a témat ubylo celkem 35. Když se dívám, kdo je přítomen, tak většinou registruji pouze ty slavné roboty a pak pár čumilů, málokdo se tady přihlásí, to už musí "bejt". Moje častá resp,.nejčastější návštěvnost byla v sekci d í l n a, jenže, tam už 2 dny není ani ťuk , jak to vidíš Ty? Tuším, že se to trošku časem asi zlepší ,ale stejně ... ? Doufám že neplatí, kdo se ptá, nic se nedozví...,
Milý sandy: Návštěvnost tohoto Fóra není moje věc, ale uživatelů!!!! Je jsem jen "Správce", který má na starosti právě údržbu.
To, že jsme odstranili neaktivní uživatele a promazali fórum je vcelku běžná věc, alespoň, co se týče údržby Fóra - server není bezedná studna.
Ano, jak píše Metallica, ty otazníky, to byl jen testovací přízpěvek, pro dolaďování pár detailů tady na fóru.....
Jsi spokojen s tím, co jsi se dozvěděl?
"Skalní" chodí do dílny i přes vánoce . I když to drahé polovičky nesou s nelibostí. Já osobně dělám převodovku na 7211 páč se rozesralo jehličkové ložisko mezi hnanou a hnací hřídelí, a s tím to rozhodilo i ostatní horní ložiska. Takže měním.. ovšem crcám se s tím už dost dlouho páč jsou vánoce a tudíž nejsou takové hodinové výkony. Jinak návštěvnost bych moc neřešil, pauza byla dost dlouhá a tudíž mnozí otupěli a jednak našli i jiné komunikační kanály, a jednak to prostě nezkouší každý den. Kladem tohoto fóra je opravdu "korektní" jednání, eliminace idiocie a podobně. Chce to čas, uživatelé se vrátí.
• Stránka 1 z 1