svislý čep zetor 7011
• Stránka 1 z 1
svislý čep zetor 7011
zdravíčko chci se zeptat mam vytlučený svislý čep cca 1-2mm je šisatý co ho jen stočit do roviny a udělat na něj pouzdro?nechce se mi to kupovat oba nový za 6 tis.dělal to už někdo?
nebo je to už potom na prd když se odsoustruží ta vrchní vrstva.díky za rady
nebo je to už potom na prd když se odsoustruží ta vrchní vrstva.díky za rady
Re: svislý čep zetor 7011
když do toho zainvestuješ tak na to už nešáhneš, a hlavně mazat. Renovace se nevyplácí.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
no já si teda osobně myslim že by to mohlo i takhle po stočení držet ne přeci 2mm nemohou mít až takový vliv na něco.stim traktorem se najezdí tak 50 mth za rok což je vcelku málo.neřikejte že všichni dávají hned nový svisláky.
ono to vliv nemá, vážně né
jenom jedna vůle dělá hromadu dalších a nahánět traktor s vlekem po cestě. Ale každému co jeho jest. http://www.eshop-rychle.cz/ceskenaradi/ ... -Zetor-URI
spočítej si kolik zabereš času když to někdo bude stáčet a dělat vložku- dej mu 200kč na hod a zas takový rozdíl to nebude.

spočítej si kolik zabereš času když to někdo bude stáčet a dělat vložku- dej mu 200kč na hod a zas takový rozdíl to nebude.
jaký vůle udělám jak pouzdra tak svislák soustruh mam takže mi to bude stát jen čas a trochu elektriky nic víc.Stejně se potom ještě pouzdra po nalisování musí vzít výstružníkem,aby to bylo akorát.
přesvědčovat tě nebudu, jen jsem zde vyslovil svůj názor, já bych to vyměnil a hotovo, pouzdra nejsou mosazné a nevím co chceš brát výstružníkem. Každopádně tvoř dle svého plánu, přijdeš na určité věci sám.
- Láďa
Taky jsem o tom slyšel že se to dělá teď si spravuju nápravu u 30 a nějaký předchůdce to taky udělal. Blbý na tom je že stočil každej svislák na jinou míru a stočením se odstraní kalená vrstva určená pro pohyb pouzdra.
to jo a pak se musi pouzdra delat porad tet sem delal takovou napravu, vse sem si nakoupil a kdyz sem to rozebral tak vsechny pouzdra jiny tak sem to zas sel vratit a vse mi musel delat soustruznik ale jestli najedete 50mth za rok tak bych se s tim asi nes.. a udelal to tak kdyz se to bude poradne mazat tak to neco vydrzi.
Vrátím se k prvnímu příspěvku.v posledních dvou letech jsem to dělal 4x. Svislý čep jsem kupoval cca 1tKč + 3x kluzná pouzdra cca 150.Odhadem bez práce 2,5tKč /traktor.
• Stránka 1 z 1