brzdy

brzdy

Příspěvekod sep » 01 bře 2015 21:42

Dobrý den, jak už to bývá, koupil jsem si zase novou práci ,mám starou 6245 s 72jkovým motorem a jedno kolo se mi zašlajfovalo a druhý jenom přibržďuje, minulý majitel tvrdí že brzdy v portálech jsou udělaný, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by to nedělal vyrovnávač tlaku nebo ten bazmek pod pedálem ?Máte prosím s tím nějaké skušenosti?

Re: brzdy

Příspěvekod Zetor power » 01 bře 2015 23:44

sis koupil práci tak pracuj :)
vytáhni portály a podívej se jaké jsou brzdy
pul dne práce a brzdy jak nové ....

ono ti mohl taky nakecat něco jiného .

Příspěvekod Zetor power » 01 bře 2015 23:45

sep píše:Dobrý den, jak už to bývá, koupil jsem si zase novou práci ,mám starou 6245 s 72jkovým motorem a jedno kolo se mi zašlajfovalo a druhý jenom přibržďuje, minulý majitel tvrdí že brzdy v portálech jsou udělaný, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by to nedělal vyrovnávač tlaku nebo ten bazmek pod pedálem ?Máte prosím s tím nějaké skušenosti?

no jo ,to bude tím silnějším motorem :D :D :D

Příspěvekod bold » 02 bře 2015 08:15

rozpoj pedály a vyzkoušej levou a pravou zvlášť. Pokud bude brzdný účinek stejný tak lze předpokládat že nebudeš muset vytahovat portály a že bude problém pouze ve vedení či vyrovnávači. Nejspíš to ale bude přímo v portálech, rozhodil bych to co moc nebrzdí. je to sice poněkud náročnější oprava v domácích podmínkách ale lze provést.Při sundání portálu vyměnit gufero a těsnící prvek na hřídeli (taková vnitřní hvězdička)
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet

Zpět na UŘ I