naviják z V3S na Zetor 4011
• Stránka 1 z 1
naviják z V3S na Zetor 4011
poradí niekto ako upravím naviják z V3S na Zetor 4011, aby mi išlo aj odvíjanie lana cez kardan?
- A.Massey
čau, tenhle problém máme taky, zatim jsme to neřešili a vyřešíme to asi tim že koupime někdy hotovej naviják novej(ale je to 50tis). No hele odvíjení vyřešíš tím že dáš pojezdovej náhon a zpátečku, tak se dá odvíjet a pa dáš rychlost dopředu a můžeš pomalu navíjet- na to je 4011 dobrá, u ni to jde takhle přehodit, ikdyž to vlastně jde i u 72 atd.... nehledj v tom vědu-tohle máš už vymyšlený....
Re: naviják z V3S na Zetor 4011
daniel píše:poradí niekto ako upravím naviják z V3S na Zetor 4011, aby mi išlo aj odvíjanie lana cez kardan?
Danieli prosím tě proč potřebuješ odvíjet lano přes náhon? My jsme si letos naviják postavili. První co jsme udělali, vyhodili jsme naviják z PV3S a koupil jsem naviják ze ZILA. To proto, že jsme na něm potřebuvali zubovou spojku a proč vymýšlet něco co už je vyřešený. Na navijáku z Pragovky je nejhorší, že mezi cívkou a šnekovím převodem není právě ta zubová spojka a ten šnekový převod ti nedovolí odvíjet lano tahem za něj. Naviják ze Zila šlape jak hodinky a nejsou sním žádné problémy. Snad jen to,že je na něm 16mm silné lano a to je těžké a špatně se odvíjí. Ale zase NEPRASKNE!!!
- Blažek Petr
Re:
ichomik píše:Úpravený naviják z V3S vlastní můj kamarád, který ho má za traktorkem domácí výroby a já zrovna provádím tuto úpravu i u svého navijáku, který chci do ramen za Z50Super. Po této úpravě je možné lano vytahovat rukou.
Jestli bych mohl poprosit o způsob jakým jste tento naviják předělali tak aby šlo lano vytáhnout rukama .Sám mám tento naviják a odvíjím náhonem.Předem díky
Re:
ichomik píše:Úpravený naviják z V3S vlastní můj kamarád, který ho má za traktorkem domácí výroby a já zrovna provádím tuto úpravu i u svého navijáku, který chci do ramen za Z50Super. Po této úpravě je možné lano vytahovat rukou.
Prosim o radu, jak mohu upravit navijak z v3s,aby mi slo volne odvijet lano. predem mockrat dekuji za odpoved.
Žádost
Zdrávím, četl jsem váš inzerat a měl bych zajem vydět vase fotografie navijaku? jestli by to bylo mozné zašlete je na Email Tyson@seznam.cz,,,,, dělam také prestavbu navijáku V3S.. predem dekuju
cetl jsem zde o uprave navijaku v3s na lehke odvijeni,prosim poslete mi nekdo foto,popripade navod na tuto upravu.adresa magdapalme@centrum.cz.predem moc dekuji.
Prosím prosím...I já mám ten zlobivej naviják z v3s a nevím jak na něj...Zaslal by jste tyto fotografie i mě na reivn@seznam.cz...?Předem děkuji
- milan.s.servis
cetl jsem zde o uprave navijaku v3s na lehke odvijeni,prosim poslete mi nekdo foto,popripade navod na tuto upravu.adresa milan.s.servis@seznam.cz predem moc dekuji.
Dobrý deň. Mohol by mi niekto poslať návod na úpravu navijaku z pv3s na ľahké odvíjanie lana, poprípade foto? Adresa slavco1@zoznam.sk
- jirkastrachota
dobrý den,směl bych také požádat o návod na úpravu navijáku z v3s? Můj mail: jirkastrachota@seznam.cz . Děkuji
Dobrý den, i já bych měl také zájem o návod na úpravu navijáku z v3s. Můj mail: vit.hejda@seznam.cz . Děkuji
Re:
ahoj citam ze chcete viaceri naviak z v3s mna skalmel na plnej ciare , je velmi slabi strasne rychlo sa v nom zoderu zubi na velkom kole lebo je liatinove , mi zmeho maly v supri 50 a do roka nam pustily aj 2 , takto zme ich zodraly 5 nakoniec zme kupily original TUN40 a je po probleme teraz len pusta lano
. Tahaly zmr snim len pre svlastnu potrebu !

- kamikatze11
ahoj mohl by my nekdo poslat nejaka fota nebo schema upravy navijaku z v3s aby sel odvijet bez nahonu dekuju. email. hcihlar@email.cz
takze... navod na virobu volnobezky na navijak v3s ja na slovenskom bazosi za 90 a za 95 eur. ponukaju ho dvaja
Dobrý den,
pokud by to bylo možné rád bych kdyby mi někdo přeposlal fotky s úpravou toho navíjáku, jak se zde o ní hovoří. Můj meil je: michal.dusbaba@centrum.cz předem mockrát děkuji
pokud by to bylo možné rád bych kdyby mi někdo přeposlal fotky s úpravou toho navíjáku, jak se zde o ní hovoří. Můj meil je: michal.dusbaba@centrum.cz předem mockrát děkuji
Dobrý den,mohl bych také požádat o návod na úpravu navijáku z v3s? Můj mail: sorejs.T@seznam.cz moc Děkuji.
Dobrý deň. Mohol by mi niekto poslať návod na úpravu navijaku z pv3s na ľahké odvíjanie lana na Janko4@azet.sk dakujem
Re:
Můžu Vás poprosit o zaslání nějakých podkladů (text, foto) pro volné odvíjení. Děkuji
• Stránka 1 z 1