hydraulika Zetor
• Stránka 1 z 1
hydraulika Zetor
Dobrý den Příznivci nejoblíbenějšího traktoru v čechách.potřeboval bych kapku helfnout chci si doma udělat na zetor 5645 přední hydrauliku,materiál mám ale nevim jak na to tak bych potřeboval nějak kapku poradit 

Re: hydraulika
zetor5645 píše:No chci tam mít na zimu sněhovou radlici jinak závaží a rampovací radlici.
Myslím, že když si uděláš natáčecí rampovač, tak budeš moct i vyhrnovat a naopak, takže to nebudeš muset dělat oddělavací. 4íhnu se ti mezi svých 300mb fotek a zkusím ti tam něco najít.
Sem stavař, těžím dřevo a přitom blbnu na farmě.
Re: hydraulika Zetor
Ahoj zrovna prohlížím forko kvuli tomu samímu problému.Chtěl bych na 5811 spáchat nějakou jednoduchou čelní hydrauliku.Navařit tam bodec na převoz balíků,radlici apod.Zdvih stačí do tuny.Potřeboval bych info jaký pístnice sehnat a jakej materiál mi na to stačí.Díky Honza.
Přátelé, nevíte, zdase dá koupit držák ISO12,5 rychlospojek na UŘ 1? Puvodní držák je naprd, nejdou tam zašroubovat jako ty puvodní, stejne nemuzou byt zkrz protože, by nešly odjištovat. Kdyz je tam dam navolno , dřív nebo později se povoli přívodní trubky pod podlahou. Řešil to už nekdo?
mám to v originál držáku. dá se koupit rychlospojka s delším závitem a mezikus-origoš.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Díky netušil jsem, resp. sem zatim neviděl, ze by se daly koupit delší s tím mezikusem. Poptam se
ten mezikus vymezuje pouze velikost díry. když tak vyfotím.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
bold píše:ten mezikus vymezuje pouze velikost díry. když tak vyfotím.
Tak dneska jsem se rozšoupl při nákupu v agrowestu, iso rychlospojky s mezikusem měli 224 Kč bez daně, k tomu držák 138 Kč ( puvodní už jsem nedohledal)
• Stránka 1 z 1