Servo na zetor 6911
• Stránka 1 z 1
- Zetor 5511
Servo na zetor 6911
Dobry den. Prosím vás o radu. Mám doma zetora 6911 a chtěl sem si na něj dát servo (posilovač řízení). Problém je v tom, že za živýho boha nemůžu sundat to krátké táhlo co je pod kabinou... Je to ta hlavní páka řízení. Já ji totiš potřebuju vyměnit protože ta druhá páka k tomu řízení je jinačí. Už fakt nwm co s tim. Dvourameným stahovákem to dolu nešlo. Děkuji moc za všechny rady.
Re: Servo na zetor 6911
Hydraulika, páka, klín, kladivo., Nebo nahřát. Sundat cokoliv z řízení je občas peklo.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
- Zetor 5511
tou hydraulikou je myšleno co?
stejny spusob jako kdyz se sundavaji kulove klouby hlavu podlozit velkym kladivem a o neco mensim to protivky dat par dobre mirenych ran
hydraulikou byl myšlen hydraulický stahovák
řízení u převodky NENAHŘÍVAT DO BĚLA !!!. Jednak je tam olej a jednat se může změnit povaha materiálu a pak křupy křup. Tenhle čep je docela problém, přístup špatný, nemožnost zapření, málo místa pro veliký stahovák. Při práci autogenem riziko požáru. skus povolit matku nastříkat nějaký uvolňovač ke klínku, on se možná pomalu prožere a pak by to mohlo jít.
- Zetor 5511
Chlapi díky moc. Táhlo už je dole. Sundal jsem to kladivem a palicí.

zdravíčko, mám problém půlil jsem píst posilovače řízení složil jsem ho a ted mám problém že si volant a kola dělají co chtějí zeštelovat to otáčením vacle pístu nejde nevíte někdo co by to mohlo být??
- Zetor 5511
Zdravím, neni ten píst vyšroubovanej moc? Mě to dělalo taky, než sem ten píst nezašrouboval co nejvíc to šlo a pak sem pomalu vytáčel než se kola přestála stáčet na stranu.
Po montáži posilovače je třeba systém odvzdušnit ,s natočeným motorem otáčíme volantem z jedné krajní polohy do druhé a opačně.Další možností je přizvednout př. nápravu,povolit objímku na konci pístní tyče a pootočit s rozdělovací pístnicí/pozor na poškození jejího povrchu/,
tak až se řízení uklidní.
tak až se řízení uklidní.
• Stránka 1 z 1