zavazí na zetor
• Stránka 1 z 1
- Láďa
Re: zavazí na zetor
Na jaký traktor? 7011?
tak si tam svar nejakou bednu a nalej do ni beton a kdyz do toho betonu pridas olovo ze starych baterek tak by to ani nemuselo byt tak velke nebo navstivit kovosrot ale tam to take moc levne nebude
vyhláška praví něco o montáži zařízení (musí být schválené- a další podmínky) osobně bych volil závaží vypadající originálně, ať to už uděláš z betonu nebo ze železa. Já mám na 7045 litinové závaží.
- Přílohy
-
- žně 7045 600x400.jpg (90.68 KiB) Zobrazeno 8310 krát
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
Samozřejmě lze jako závaží použít cokoli,ale pokud se nad tím zamyslíš, tak stejně dojdeš k závěru, že je nejlepší použít origo závaží nebo jemu podobné určené na traktor.
Také jsem před časem hodně přemýšlel jak nahradit závaží na mém ZT303, které se už velmi špatně shání. Už jsem měl sehnaný i zdroj na zbytky výpalků o tloušťce 5cm, že bych si to nechal nakrájet na požadovaný tvar,ale když popočítáš čas a náklady,tak se stejně vejdeš do ceny originálního,tudíž doporučuji,hlídej si bazoš a jak se něco objeví,tak to kup a máš klid.Pokud to chceš mít pěkné a účelné,tak nemá smysl vymýšlet nějaké bedny na kamení,či sudy s vodou a podobné zrůdnosti.
Také jsem před časem hodně přemýšlel jak nahradit závaží na mém ZT303, které se už velmi špatně shání. Už jsem měl sehnaný i zdroj na zbytky výpalků o tloušťce 5cm, že bych si to nechal nakrájet na požadovaný tvar,ale když popočítáš čas a náklady,tak se stejně vejdeš do ceny originálního,tudíž doporučuji,hlídej si bazoš a jak se něco objeví,tak to kup a máš klid.Pokud to chceš mít pěkné a účelné,tak nemá smysl vymýšlet nějaké bedny na kamení,či sudy s vodou a podobné zrůdnosti.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
Mám otázku kolik váží závaží pod vanu?? A dají se dát na 6945 jak pod vanu tak kanystry??
myslím že je jich 6-7 takže to má 135 kg?? A nemůže to vadit když tam dám oboje??
ja mam na 7045 také oboje a a zadny problém v tom nevidim ono hlavne při orbe je zapotřebí mit dotizeny predek jinak stále hrabe .ted jsem to byl spočítat pod vanou jich mam 6 to je tech 100kg a ve predu je jich 10 to je 210 kg pak jsou ještě vetsi druh pod vanu a ty vazi tech 135
a co máš za pluh?? já mám 3x35 a čctěl bych jít do otočaku někdo mi říkal že to traktor nezvládne co myslíš??
taky mam 3x35 roudnicky ten otocnej bych bral hned kdyby se mi nejake levnej naskytl a strach bych z toho nemel vykonove ho utahne a vahove to taky zvladne
- Láďa
Já mám nějakej menší německej troják obracák a tahám ho 5245 i 6911 a bez problémů. 

Právě jsem chtěl zase koupit 3x 35 obracak a někdo mi říkal že by mohl být problém s vahou ale ten co mám ma víc jak 500kg tak právě nevím
• Stránka 1 z 1