Zetor 7745 hydraulika
• Stránka 1 z 1
Zetor 7745 hydraulika
Zdravim, potrebuji poradit. Prestala mi na 7745 jit zniceho nic hydraulika, kdyz jsem zacal sklapet vuz zacalo cerpadlo divne zvucet jako kdyz jde pres zuby a uz jsem nesklopil. Skusil jsem zvednout savle a to same a sli pomalu skakave na horu a kdyz mi kolega na ne sloupl uz se nezvedli. Myslim si ze by se mohlo vysypat cerpadlo. Stalo se mi to behem jezdeni jednu forku jsem vysypal a pri dalsi uz to neslo.
Re: Zetor 7745 hydraulika
tvoje domenka bude asi spravna muze to byt i domeček před čerpadlem sundat spodni dekl a budes chytrejsi
Chtel jsem se poradit nez zacnu vypoustet olej a vyndavat to. Tak se asi zitra na to kouknu. Mel bych dat dyztak novy cerpadlo nebo repas zatim nevim ceny.
- Láďa
Podívej se kolik máš v převodovce oleje a nestál jsi s druhou furlou z kopce? že by se olej přelil a čerpadlo sálo vzduch. Jak to čerpadlo chodilo před tím? Hlučně nebo tiše? Předpokládám že máš čerpadlo ječtě pod dyferákem podívat na ložiska a když by si ho chtěl měnit tak jsou dvě velikosti tady by mělo být to větší a pak pozor kolik zubů má kolečko pohonu čerpadla 12 nebo 13 ,když dáš 13 místo 12 tak zuby nemají vůli a nepůjde ti řadit.
cena je za nase asi 3500 a za polske asi 2300 repasuji se jen české vyroby
Tak vam chci podekovat za rady, nakonec jsem cerpadlo vyndal bylo ve vnitr cely sesrotovany, zrejmne jehlove lozisko. nicmene kopil jsem nove a vse funguje jak ma. Dostal jsem se sem po nekolika dnech tak dekuju.
• Stránka 1 z 1