Náprava zetor 6911
• Stránka 1 z 1
Náprava zetor 6911
Zdravím všechny fachmany,přestavuji traktor 6911 na těžkou nápravu ze Zetoru 72.. a nemám vložené kolo do převodovky.Chtěl bych poprosit o radu jestli stačí koupit jen to ozubené kolo nebo musí ještě něco upravit ?Popřípadě kdyby někdo věděl o někom, kdo by přestavbu provedl? Platím hotově. Mockrát všem děkuji! Pavel
Re: Náprava zetor 6911
prohledej příspěvky, už to tu bylo a řešilo se to, potřebuješ poněkud přestavět převodovku.
Ať to skládám jak to skládám pokaždé je z toho kulomet
v zime sem to delal na svoji 7711-45 zadna sranda ani z pracovni a uz vubec z financni stranky.prestavba prevodovky cca 25tis dava se nova hridel redukce, hridel pastorku dyf, presuvne kolo redukce, spodni hridel redukce s kolem natu hridel se pridava to siroky hnaci kolo a spousta drobnosti jak rikam v agrovestu mi to nacenili na 25tis bez DPH. rek bych ze se vyplati sehnat prevodovku z traktoru s predkem aspom me se to tak povedlo
Ok děkuju moc za radu a myslíte že by pasovala převodovka ze zetoru 7245?A nebo pasuje převodovka ze 6945 co poháněla lehkou nápravu?Díky z a odpověd
tyjo to nevim stou prevodovkou z 7245 by asi bylo dost predelavani s pedalama a ruckou a podobne i s uchycenim kabiny vepredu a u ty prevodovky s lehkyho predku by to mozna mohlo bejt stejny ale jiste vam to nereknu.jakoupil prevodovku z 7245 a z ni sem prendal do svi co bylo treba
Jasné to je pravda 7245 když mám 6911 by bylo složité...Našel jsem na netu ze 6945 tak budu přemejlet o ní.To musím dát do kupy už mě go na traktoru přišla na 120000 tak to musím dotahnout.Zatí díky moc!!!
• Stránka 1 z 1